Sök

Välkommen till kursen Specialisering inom besluts-, risk- och policyanalys 7,5 hp

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Registrera dig på kursen!

Kursen är öppen för registrering i Ladok mellan 15 och 28 augusti.

Om du inte registrerar dig på kursen i tid, mister du din plats. Kontakta studentsupport@hig.se innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Kursinformation

Information om kursen

Kurs- och anmälningskod

BEA306 18402

Kursperiod och studietakt

Kursen ges på halvfart vecka 35-02

Kursplan

Visa kursplan

Litteraturlista

Visa litteraturlista

Schema

Visa schema

Kursansvarig lärare

Fredrik Bökman

fredrik.bokman@hig.se
026-648283

Frågor kring registrering och antagning

studentsupport@hig.se


Kursen går på distans (halvfart) utan träffar i Gävle. Huvuddelen av undervisningen är självstudier baserat på kurslitteratur, forskningsartiklar, material utdelat i Canvas m.m., med ett fåtal obligatoriska gemensamma moment i form av webbseminarier, t.ex. för PM-oppositioner. All examination sker över webben med hjälp av Canvas, Zoom och liknande verktyg.

Mer information om kursen, inklusive en preliminär lista med fördjupningsblock att välja mellan, delas i förväg ut i Canvas till deltagarna på föregående kurs. Ifall du återkommer till BRP-utbildningen efter studieuppehåll är det bra om du kontaktar kursansvarig lärare på mail för att få tillgång till samma information.

Under kursen används Canvas (lärplattform) och Zoom (webbseminarier, individuell handledning).

När du har registrerat dig på din kurs i Ladok så skrivs du automatiskt in på kursen i lärplattformen Canvas. Det kan ta cirka 60 minuter innan ditt användarnamn lagts till i Canvas, då kan du logga in och se din kurs. En förutsättning för att du ska kunna se din kurs i Canvas är att läraren öppnat den för deltagare. Detta sker i vissa fall först vid kursstart.

Kursen ges av Akademin för teknik och miljö.

Logga in i Canvas

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Liselotte Laurila Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2022-06-30
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)