Sök

Välkommen till kursen Specialisering inom besluts-, risk- och policyanalys 7,5 hp

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Registrera dig på kursen!

Kursen är öppen för registrering i Ladok 14–27 augusti.

För att behålla din plats på kursen måste du registrera dig på din kurs i tid. Kontakta studentsupport@hig.se innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Kursinformation

Information om kursen

Kurs- och anmälningskod

BEA306–18407

Kursperiod och studietakt

Vecka 35–02 (halvfart)

Kursplan och litteraturlista

Sök ut kursplan och litteraturlista

Schema

Sök ut schema

Kursansvarig lärare

Fredrik Bökman
fredrik.bokman@hig.se
026-64 82 83

Frågor kring registrering och antagning

studentsupport@hig.se


Kursens upplägg
Kursen går på distans (halvfart) utan träffar i Gävle. Huvuddelen av undervisningen är självstudier baserat på kurslitteratur, forskningsartiklar, material utdelat i Canvas m.m., med ett fåtal obligatoriska gemensamma moment i form av webbseminarier, t.ex. för PM-oppositioner. All examination sker över webben med hjälp av Canvas, Zoom och liknande verktyg.

Mer information om kursen, inklusive en preliminär lista med fördjupningsblock att välja mellan, delas i förväg ut i Canvas till deltagarna på föregående kurs. Ifall du återkommer till BRP-utbildningen efter studieuppehåll är det bra om du så snart som möjligt kontaktar kursansvarig lärare på mail för att få tillgång till samma information.

Kommunikationssätt
Under kursen används Canvas (lärplattform) och Zoom (webbseminarier, individuell handledning).

Kursen ges av Akademin för teknik och miljö.

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Elin Knutson Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2023-05-31
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)