Gå till eugreenalliance
Sök

Välkommen till kursen Grundkurs IT
7,5 hp! (it-distans)

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kurs­upplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kurs­plan och kursens schema.

Registrera dig på kursen!

Kursen är öppen för registrering i Ladok 14–27 augusti.

Antagen med villkor – registrering

Du som är antagen med villkor behöver kontakta oss via mejl för att få hjälp med registreringen. Läs mer om antagning med villkor.

Kursinformation

Information om kursen

Kurs- och anmälningskod

DV014A, 18418

Kursperiod och studietakt

Vecka 35–02 kvartsfart

Kursplan och litteraturlista

Sök ut kursplan och litteraturlista

Schema

Sök ut schema

Kursansvarig lärare

Atique Ullah
atique.ullah@hig.se
026–64 85 00

Frågor kring registrering och antagning

studentsupport@hig.se


Kursen ges i lärplattformen Canvas. Där hittar du läsanvisningar och annat kursmaterial.

När du loggar in första gången bör du läsa kursplaneringen så att du vet vilka obligatoriska respektive frivilliga uppgifter som ingår i kursen. Kursen har både obligatoriska inlämningsuppgifter och obligatoriska PM. Alla uppgifter skall ha lämnats in före kursperiodens slut.

Kursen ges helt på distans. Du läser kursen i egen takt, det finns ingen schemalagd undervisning. Kursen består i stort sett av självstudier där du arbetar dig igenom ett antal moduler och avslutas med ett PM (uppsats).

Kurslitteratur är Evans, Alan; Martin, Kendall; Poatsy, Mary Anne (senaste upplagan). Technology in Action Complete. Pearson Education.

När du har registrerat dig på din kurs i Ladok så skrivs du automatiskt in på kursen i lärplattformen Canvas. En förutsättning för att du ska kunna se din kurs i Canvas är att läraren öppnat den för deltagare. Detta sker i vissa fall först vid kursstart.

Kursen ges av Akademin för teknik och miljö.

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Frida Wikegård Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2023-06-27
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)