Gå till eugreenalliance
Sök

Välkommen till kursen Strategiskt ledarskap och samverkan i folkhälsoarbetet 7,5hp!

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kurs­upplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kurs­plan och kursens schema.

Registrera dig på kursen!

Kursen är öppen för registrering i Ladok 14–27 augusti.

Antagen med villkor – registrering

Du som är antagen med villkor behöver kontakta oss via mejl för att få hjälp med registreringen. Läs mer om antagning med villkor.

Kursinformation

Information om kursen

Kurs- och anmälningskod

FHA005 14201

Kursperiod och studietakt

Vecka 35–44 (halvfart )

Kursplan och litteraturlista

Kursplan

Litteraturlista

Schema

Sök ut schema

Kursansvarig lärare

Agneta Morelli
agneta.morelli@hig.se
070-765 98 24

Frågor kring registrering och antagning

studentsupport@hig.se


Kursens upplägg
Varmt välkommen till distanskursen Strategiskt ledarskap och samverkan i folkhälsoarbete!

Kursen ges på halvfart och kan läsas som en fristående kurs. Den ingår även i Masterutbildning i Hälsovetenskap med inriktning Folkhälsovetenskap som ges i samverkan med Mittuniversitetet. Studierna bygger på eget ansvar, aktivt kunskapssökande, kritiskt tänkande och reflektion. Kursens uppgifter genomförs i studiegrupper. Samarbetet i och mellan grupperna är centralt och fungerar som hjälp och stöd genom hela kursen. I kursen ingår inga obligatoriska digitala träffar.

Kursen syftar till fördjupade kunskaper om det strategiska folkhälsoarbetet utifrån ledarskapets och samverkansarbetets komplexitet. Teoretiska frågeställningar och olika strategier i samband med organisering, ledning och samverkan av folkhälsoarbetet behandlas i kursen.


Bästa hälsningar,
Agneta Morelli

Kommunikationssätt
Undervisningen är helt nätbaserad och använder Canvas som kommunikationsplattform, där hittar du all den information du behöver för att genomföra kursen.

Kursen ges av Akademin för hälsa och arbetsliv.

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Patrik Möllhagen Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2023-08-01
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)