Sök

Välkommen till kursen Folkhälsa och hållbarhet, 15 hp!

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Kursen är öppen för registrering i Ladok 3 Januari – 16 Januari

Om du inte registrerar dig på kursen under registreringsperioden riskerar du att förlora din plats.

Kursinformation

Kursen ges på helfart under vecka 03-12.

Information om kursen

Kurskod

FHG108

Anmälningskod

24203

Kursplan

Visa kursplan

Litteraturlista

Visa litteraturlista

Schema

Visa schema

Kursansvarig lärare

Namn: Agneta Morelli
E-post: Agneta.Morelli@hig.se 
Telefon: +4626645070 

Frågor kring registrering och antagning

E-post: studentsupport@hig.se


Registrera dig på kursen!

För att kunna registrera dig på din kurs behöver du först skapa ditt användarkonto. Läs mer om hur du gör i våra "fem steg för att komma igång".

Om du inte registrerar dig på kursen i tid, mister du din plats. Kontakta studentsupport@hig.se innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Kursens upplägg

Varmt välkommen till Folkhälsa och hållbarhet!

kunskap där den saknas. Detta görs enklast genom att söka på Canvas vilket är kursens kommunikationsplattform eller på högskolans hemsida. Att ta ansvar för sina studier gäller även gentemot dina studiekamrater och i grupparbeten har alla studenter ett gemensamt ansvar.

Kursen inleds med en serie föreläsningar i kombination med workshops och seminarier. Uppgifterna är både skriftliga och muntliga och genomförs både i grupp och individuellt. En hemtentamen ingår i kursen.

Att studera heltid innebär viss obligatorisk närvaro. Om en uppgiften kräver obligatorisk närvaro innebär det att närvaron krävs för att få godkänd.
kunskap där den saknas. Detta görs enklast genom att söka på Canvas vilket är kursens kommunikationsplattform eller på HiG’s hemsida. Att ta ansvar för sina studier gäller även gentemot dina studiekamrater och i grupparbeten har alla studenter ett gemensamt ansvar.

Kursen inleds med en serie föreläsningar i kombination med workshops och seminarier. Uppgifterna är både skriftliga och muntliga och genomförs både i grupp och individuellt. En hemtentamen ingår i kursen.

Att studera heltid innebär viss obligatorisk närvaro. Om en uppgiften kräver obligatorisk närvaro innebär det att närvaron krävs för att få godkänd.


Kommunikationssätt

I kursen används plattformen Canvas för kommunikation. Där finner Du viktiga dokument, bland annat kursplanen och litteraturlista men framför allt studiehandledningen som ska vägleda Dig genom kursen. Observera att du kan själv bestämma HUR du vill
få dina aviseringar, när ny information läggs ut eller något ändras i kursen. Inställningar för detta gör du genom att gå in på ditt ”konto” i kursen och klicka på rubriken aviseringar.

Om du har frågor kring specifika uppgifter i kursen finns möjlighet att diskutera det med andra studenter och lärare i ett särskilt frågeforum som även det finns på Canvas.

Vissa moment i kursen kan komma att ske via Zoom.

Kursen ges av Akademin för hälsa och arbetsliv


Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Satu Moberg Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2021-12-14
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)