Sök

Välkommen till kursen Fastighetsförmedling B, 30 hp!

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Registrera dig på kursen!

Kursen är öppen för registrering i Ladok  mellan 15 augusti och 28 augusti.

Om du inte registrerar dig på kursen i tid, mister du din plats. Kontakta studentsupport@hig.se innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Kursinformation

Information om kursen

Kurs- och anmälningskod

FEG260 11103

Kursperiod och studietakt

Kursen ges på helfart under vecka 35-02

Kursplan

Visa kursplan

Litteraturlista

Visa litteraturlista

Schema

Visa schema

Kursansvarig lärare

Anna Engvers
E-post: Anna.Engvers@hig.se
Tel: 072-8573419

Frågor kring registrering och antagning

studentsupport@hig.se


Kursens innehåll är i första hand anpassat för att uppfylla Fastighetsmäklarinspektionens utbildningskrav för registrering till fastighetsmäklare, se www.fmi.se .

Kursens upplägg och innehåll framgår av studiehandledningen som du hittar på kursens canvassida. Det är viktigt att du så snart som möjligt besöker canvassidan och tar del av innehållet. Kursen ges på distans. Inspelade föreläsningar kommer att finnas tillgängliga i canvas. Ni kommer även att ha möjlighet att via zoom delta vid fyra livesända frågestunder, se schema för tider. Ni kommer via HiG att ha tillgång till zoom.

Kursen består av fem examinationsmoment, tre salstentamen samt två PM-arbeten i grupp. Mer information kring examinationerna hittar du i studiehandledningen.

Kursen bygger på att du tar eget ansvar för dina studier. Det förekommer inga inlämningsuppgifter och dylikt utöver examinationsmomenten. Hjälp för dina studier ges i samband med de livesända frågestunderna via zoom samt genom instuderingsrekommendationer.

Kommunikationssätt
Canvas är kursens kommunikationsplattform, det är genom canvas du får information från mig som kursansvarig. Besök kursens sida regelbundet och kom även ihåg att kolla din mail med jämna mellanrum.

 

Kursen ges av akademin för utbildning och ekonomi

Logga in i Canvas

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Liselotte Laurila Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2022-06-29
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)