Sök

Välkommen till kursen Fastighetsförmedling B, 30 hp!

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Kursinformation

Kursen ges på helfart under vecka 35-02.

Kursnamn

Fastighetsförmedling B

Kurskod

FEG260

Anmälningskod

11177

Ansvarig akademi

Akademin för utbildning och ekonomi

Kursansvarig lärare

Anna Engvers
E-post: Anna.Engvers@hig.se
Tel: 072-8573419


Kursadministration

Eva Persson

E-post: studentsupport@hig.se


Registrera dig på kursen!

För att kunna registrera dig på din kurs behöver du först skapa ditt användarkonto. Läs mer om hur du gör i våra "fem steg för att komma igång".

Om du inte registrerar dig på kursen i tid, mister du din plats. Kontakta studentsupport@hig.se innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Viktig information inför din studiestart 

Vårterminen 2022 startar måndag den 17 januari.

Från och med måndag den 8 november 2021 kommer undervisningen på Högskolan i Gävle successivt att återgå till campus för de studenter som valt en campus-baserad utbildning. Även tentor (salsskrivning) kommer att kunna göras på campus.

Fortfarande kan undantag göras när det gäller stora klasser eller grupper, där man även i fortsättningen kan komma att använda zoom och andra digitala verktyg i undervisningen. Så även du som läser en campusutbildning kan komma att behöva ha tillgång till webbkamera och eventuellt headset.

Vi behöver vara vaksamma på pandemins utveckling och vi måste snabbt kunna anpassa vår utbildning efter smittläget. Regionala restriktioner kan fortfarande bli aktuella.

Att tänka på vid deltagande på digital undervisning Pdf, 649 kB.

Håll dig uppdaterad på hig.se/student

Period för kursregistrering: 16 Augusti - 29 Augusti

Om kursen

Kursplan, kurslitteratur och schema

Kursplan, kurslitteratur och schema

Kursplan

Litteraturlista

Kursupplägg och kommunikationssätt

Kursupplägg

Kursens innehåll är i första hand anpassat för att uppfylla Fastighetsmäklarinspektionens utbildningskrav för registrering till fastighetsmäklare, se www.fmi.se .

Kursens upplägg och innehåll framgår av studiehandledningen som du hittar på kursens canvassida. Det är viktigt att du så snart som möjligt besöker canvassidan och tar del av innehållet. Kursen ges på distans. Inspelade föreläsningar kommer att finnas tillgängliga i canvas. Ni kommer även att ha möjlighet att via zoom delta vid fyra livesända frågestunder, se schema för tider. Ni kommer via HiG att ha tillgång till zoom, se https://www.hig.se/Ext/Sv/Biblioteket/Learning-Center/Webbmoten-via-Zoom.html

Kursen består av fem examinationsmoment, tre salstentamen samt två PM-arbeten i grupp. Mer information kring examinationerna hittar du i studiehandledningen.

Kursen bygger på att du tar eget ansvar för dina studier. Det förekommer inga inlämningsuppgifter och dylikt utöver examinationsmomenten. Hjälp för dina studier ges i samband med de livesända frågestunderna via zoom samt genom instuderingsrekommendationer.

Kommunikationssätt

Canvas är kursens kommunikationsplattform, det är genom canvas du får information från mig som kursansvarig. Besök kursens sida regelbundet och kom även ihåg att kolla din mail med jämna mellanrum.

Logga in i Canvas

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Sandra Svahn Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2021-06-11
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)