Sök

Välkommen till kursen Ledarskap och organisation B, 7,5 hp!

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Kursinformation

Kursen ges på halvfart under vecka 35-44.

Kursnamn

 Ledarskap och organisation B

Kurskod

FEG210

Anmälningskod

 11138

Ansvarig akademi

Akademin för utbildning och ekonomi

Kursansvarig lärare

Emilia Kvarnström
E-post: Emilia.Kvarnstrom@hig.se
Telefon: 026-648500

Kursadministration

Eva Persson

E-post: studentsupport@hig.se


Registrera dig på kursen!

För att kunna registrera dig på din kurs behöver du först skapa ditt användarkonto. Läs mer om hur du gör i våra "fem steg för att komma igång".

Om du inte registrerar dig på kursen i tid, mister du din plats. Kontakta studentsupport@hig.se innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Viktig information inför din studiestart 

Vårterminen 2022 startar måndag den 17 januari.

Från och med måndag den 8 november 2021 kommer undervisningen på Högskolan i Gävle successivt att återgå till campus för de studenter som valt en campus-baserad utbildning. Även tentor (salsskrivning) kommer att kunna göras på campus.

Fortfarande kan undantag göras när det gäller stora klasser eller grupper, där man även i fortsättningen kan komma att använda zoom och andra digitala verktyg i undervisningen. Så även du som läser en campusutbildning kan komma att behöva ha tillgång till webbkamera och eventuellt headset.

Vi behöver vara vaksamma på pandemins utveckling och vi måste snabbt kunna anpassa vår utbildning efter smittläget. Regionala restriktioner kan fortfarande bli aktuella.

Att tänka på vid deltagande på digital undervisning Pdf, 649 kB.

Håll dig uppdaterad på hig.se/student

Period för kursregistrering: 16 augusti - 29 augusti

Om kursen

Kursplan, kurslitteratur och schema

Kursplan, kurslitteratur och schema

Kursplan med litteraturlista

Kursupplägg och kommunikationssätt

Kursens upplägg

Välkommen till Ledarskap och organisation B, en kurs om organisation, organisering och ledarskap. Vi som jobbar med kursen är Emilia Kvarnström (kursansvarig) och Amelina Söderberg. Kursen kommer bland annat innehålla föreläsningar och seminarier. Kursen avslutas med en hemtentamen. Information om kursupplägg kommer finnas på kursens canvassida, och schema kommer finnas tillgängligt på Kronox. Seminarierna kommer vara gruppindelade, gruppindelning sker i början av kursstarten. Vi vill också uppmana alla att införskaffa och börja bläddra i kurslitteraturen (se litteraturlista).

Första gången vi ses är måndag 30:e augusti. Då är det introduktion till kursen. Vi ser fram emot att träffa er alla då!

/Emilia och Amelina

Kommunikationssätt

I kursen kommer undervisningen ske på Zoom och HiG Play, utifrån den information vi har i nuläget. Mer information kommer att komma när vi närmar oss kursstart. Kommunikationen under kursen kommer ske genom Canvas.Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Sandra Svahn Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2021-06-11
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)