Sök

Välkommen till kursen Prestation och hälsa i säljande organisationer, 7.5hp!

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Registrera dig på kursen!

Kursen är öppen för registrering i Ladok mellan 15 augusti och 28 augusti .

Om du inte registrerar dig på kursen i tid, mister du din plats. Kontakta studentsupport@hig.se innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Kursinformation

Information om kursen

Kurs- och anmälningskod

FEG323 11121

Kursperiod och studietakt

Vecka 35-02 (kvartsfart)

Kursplan

Visa kursplan

Litteraturlista

Visa litteraturlista

Schema

Visa kursens schema

Kursansvarig lärare

Jonas Kågström
Jonas.Kagstrom@hig.se
+46732733647

Frågor kring registrering och antagning

studentsupport@hig.se


Hej och välkommen till kursen Prestation och hälsa i säljande organisationer!

Det är andra gången denna kurs ges och vi ser det redan nu som en av höstens höjdpunkter! Inom högskolan och ämnet företagsekonomi så finns en forskargrupp som fokuserar på just hälsa i säljande organisationer. Forskargruppen har till exempel undersökt samspelet mellan personlighetsdrag och risken för att bli utbränd och en massa annat spännande.


Vi kommer göra djupdykningar i de senaste forskningsrönen om personlighet och hälsa i säljande organisationer och tillsammans kika på hur dessa rön kan påverka synen på branschen, vilka som arbetar i den och hur vi tillsammans kan förstå och förbättra den. Sälj har fått en allt mer framträdande roll inom organisationer och den globala utvecklingen gör att sälj med största sannolikhet kommer att bli ett än mer viktigt konkurrensmedel. Ni kommer lära er flera nya verktyg för att bättre förstå funktionen sälj inom organisationer och vad som kan påverka de medarbetare som är involverade. Vi kommer träffas regelbundet via Zoom för att jobba med kursens material. Ett stort fokus kommer att ligga på att i grupp diskutera och reflektera över vad gällande forskning kommit fram till och hur denna kunskap kan användas i verklighet. Tillsammans ska vi utnyttja det faktum att detta är en kurs i något så kul som företagsekonomi och se till att ha så kul man bara kan ha på en högskola på vägen! ;)

Välkomna till kursstarten i höst!

Jonas & Martin


Kommunikationssätt
Zoom


Kursen ges av akademin för utbildning och ekonomi

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Liselotte Laurila Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2022-06-29
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)