Sök

Välkommen till kursen Prestation och hälsa i säljande organisationer, 7.5hp!

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Kursinformation

Kursen ges på kvartsfart under vecka 35-02.

Information om kursen

Kursnamn

Prestation och hälsa i säljande organisationer, 7.5hp

Kurskod

FEG323

Anmälningskod

11187

Ansvarig akademi

Akademin för utbildning och ekonomi

Kursansvarig lärare

Jonas Kågström
E-post: jkm@hig.se
Tel: 026-648775

Kursadministration

Namn: Eva Persson

E-post: studentsupport@hig.se


Registrera dig på kursen!

För att kunna registrera dig på din kurs behöver du först skapa ditt användarkonto. Läs mer om hur du gör i våra "fem steg för att komma igång".

Om du inte registrerar dig på kursen i tid, mister du din plats. Kontakta studentsupport@hig.se innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Viktig information inför din studiestart 

Vårterminen 2022 startar måndag den 17 januari.

Från och med måndag den 8 november 2021 kommer undervisningen på Högskolan i Gävle successivt att återgå till campus för de studenter som valt en campus-baserad utbildning. Även tentor (salsskrivning) kommer att kunna göras på campus.

Fortfarande kan undantag göras när det gäller stora klasser eller grupper, där man även i fortsättningen kan komma att använda zoom och andra digitala verktyg i undervisningen. Så även du som läser en campusutbildning kan komma att behöva ha tillgång till webbkamera och eventuellt headset.

Vi behöver vara vaksamma på pandemins utveckling och vi måste snabbt kunna anpassa vår utbildning efter smittläget. Regionala restriktioner kan fortfarande bli aktuella.

Att tänka på vid deltagande på digital undervisning Pdf, 649 kB.

Håll dig uppdaterad på hig.se/student

Period för kursregistrering: 16 augusti - 29 augusti

Om kursen

Kursplan, kurslitteratur och schema

Kursplan, kurslitteratur och schema

Kursplan

Litteraturlista

Kursupplägg och kommunikationssätt

Kursupplägg

Hej och välkommen till kursen Prestation och hälsa i säljande organisationer!

Det är första gången denna kurs ges och vi ser det redan nu som en av höstens höjdpunkter!
Inom högskolan och ämnet företagsekonomi så finns en forskargrupp som fokuserar på just hälsa i säljande organisationer.
Forskargruppen har till exempel undersökt samspelet mellan personlighetsdrag och risken för att bli utbränd och en massa annat spännande.
Vi kommer göra djupdykningar i de senaste forskningsrönen om personlighet och hälsa i säljande organisationer och tillsammans kika på hur dessa rön kan påverka synen på branschen, vilka som arbetar i den och hur vi tillsammans kan förstå och förbättra den.
Sälj har fått en allt mer framträdande roll inom organisationer och den globala utvecklingen gör att sälj med största sannolikhet kommer att bli ett än mer viktigt konkurrensmedel.
Ni kommer lära er flera nya verktyg för att bättre förstå funktionen sälj inom organisationer och vad som kan påverka de medarbetare som är involverade. Vi kommer träffas regelbundet via Zoom för att jobba med kursens material. Ett stort fokus kommer att ligga på att i grupp diskutera och reflektera över vad gällande forskning kommit fram till och hur denna kunskap kan användas i verklighet.
Tillsammans ska vi utnyttja det faktum att detta är en kurs i något så kul som företagsekonomi och se till att ha så kul man bara kan ha på en högskola på vägen! ;)

Välkomna till kursstarten i höst!

Jonas & Martin


Kommunikationssätt
Kommunikationen kommer främst att ske via Zoom.


Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Liselotte Laurila Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2021-07-07
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)