Sök

Välkommen till kursen Sälj och affärsmannaskap B 7,5 hp

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Kursen är öppen för registrering i Ladok mellan 3 januari - 16 januari

Om du inte registrerar dig på kursen under registreringsperioden riskerar du att förlora din plats.

Kursinformation

Kursen ges på helfart under vecka 3-7.

Information om kursen

Kurskod

FEG241

Anmälningskod

21152

Kursplan

Visa kursplan

Litteraturlista

Visa litteraturlista

Schema

Visa schema

Kursansvarig lärare

Namn: Anna Engvers
E-post: Anna.Engvers@hig.se
Telefon: +46728573419 

Frågor kring registrering och antagning

E-post: studentsupport@hig.se


Registrera dig på kursen!

För att kunna registrera dig på din kurs behöver du först skapa ditt användarkonto. Läs mer om hur du gör i våra "fem steg för att komma igång".

Om du inte registrerar dig på kursen i tid, mister du din plats. Kontakta studentsupport@hig.se innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Kursens upplägg

Den första föreläsningen samt introduktion och upprop äger rum måndagen den 17 januari kl 09.15 – 16.00 i sal 31:520. Deltagande i sal rekommenderas starkt då ni på så sätt kommer att tillgodogöra er kursens innehåll på i särklass bästa sätt. I det fall ni inte har möjlighet att vara på plats finns det också möjlighet att ta del av kursens föreläsningar (även den här första dagen) via zoom, https://hig-se.zoom.us/j/64622435240

OBS! Eftersom den kurs ni läser nu, Marknadsföring A, utgör förkunskapskrav kan ni inte registrera er själva. Registrering sker i form av upprop i samband med den första föreläsningen. Om ni inte har möjlighet att närvara då (varken i sal eller via zoom), meddela någon kurskamrat eller maila mig, Anna Engvers, senast dagen innan om du har för avsikt att läsa kursen.

Kurslitteratur framgår av kursplanen. Kursens innehåll och upplägg framgår av studiehandledningen som finns på Canvas. Läs den noga. Kursen examineras genom en skriftlig salstentamen 18 februari samt genom en PM-uppgift som utförs tillsammans med en kurskamrat. Du väljer själv vem du gör PM-uppgiften med. PM-arbetet avslutas med ett examinationsgrundande seminarium (obligatorisk närvaro) 14-15 februari, tider meddelas senare.

Det här är utbildningens verkliga profilkurs med professionella, externa säljutbildare som föreläsare. Det är ditt engagemang och din aktiva medverkan som tillsammans med de inblandade föreläsarnas engagemang och kunskaper bidrar till att skapa den lärorika kurs som vi gemensamt ser fram emot.

Tillsammans ska vi verka för att branschens attraktivaste mäklarstudenter utbildas här på Högskolan i Gävle!

Kommunikationssätt
I denna kurs sker kommunikationen från mig som kursansvarig genom Högskolans utbildningsplattform canvas. På canvas hittar du detaljerad information om kursens upplägg, schema, examinationer mm.

Kursen ges av Akademin för utbildning och ekonomi.


Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Sandra Svahn Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2021-12-02
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)