Sök

Välkommen till kursen Fastighetsvärdering B 7,5hp

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Kursen är öppen för registrering i Ladok mellan 18 april - 1 maj

Om du inte registrerar dig på kursen under registreringsperioden riskerar du att förlora din plats.

Kursinformation

Kursen ges på helfart under vecka 18-22.

Information om kursen

Kurskod

FEG250

Anmälningskod

21111

Kursplan

Visa kursplan

Litteraturlista

Visa litteraturlista

Schema

Visa schema

Kursansvarig lärare

Namn: Maria Kulander
E-post: Maria.Kulander@hig.se
Telefon: +4626648974

Frågor kring registrering och antagning

E-post: studentsupport@hig.se


Registrera dig på kursen!

För att kunna registrera dig på din kurs behöver du först skapa ditt användarkonto. Läs mer om hur du gör i våra "fem steg för att komma igång".

Om du inte registrerar dig på kursen i tid, mister du din plats. Kontakta studentsupport@hig.se innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Kursens upplägg

Kursen examineras genom en individuell tentamen samt en gruppuppgift (3-4 personer). Gruppuppgiften (projektarbetet) innebär att besiktiga ett småhus samt skriva ett värdeutlåtande i rapportform. Ett schema är lagt och vi räknar med att kunna ha kursen som campusföreläsningar, men om pandemin blir långvarig kan detta komma att ändras. Om det blir ändringar går vi ut med anslag på Canvas i så fall. Även om föreläsningar sker i sal så kommer en hel del material dock att läggas ut på just Canvas, så titta under de olika rubrikerna vad vi har lagt ut och lägger ut under kursens gång.
Den studiehandledning vi lägger ut kan ge svar på många frågor, liksom kursplanen.

Kommunikationssätt
Det huvudsakliga redskapet är Canvas samt föreläsningar i sal, men om behov finns så får vi rätta oss efter folkhälsomyndighetens föreskrifter. I det fallet kommer vi att komplettera med bland annat zoom och mer material på Canvassidan.

Övrig information
Då vi nyligen uppdaterat kurslitteraturen så råder vi er att läsa litteraturlistan noga innan ni köper kurslitteraturen.

Kursen ges av Akademin för utbildning och ekonomi.


Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Sandra Svahn Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2021-12-14
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)