Sök

Välkommen till kursen Idrottssociologi och idrottspedagogik 15hp!

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Registrera dig på kursen!

Kursen är öppen för registrering i Ladok mellan 15 och 28 augusti.

Om du inte registrerar dig på kursen i tid, mister du din plats. Kontakta studentsupport@hig.se innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Kursinformation

Information om kursen

Kurs- och anmälningskod

IDG313 14109 campus, 14110 distans

Kursperiod och studietakt

Kursen ges på helfart under vecka 35-44

Kursplan

Visa kursplan

Litteraturlista

Visa litteraturlista

Schema

Visa schema

Kursansvarig lärare

Lena Svennberg
lena.svennberg@hig.se
026-648417

Frågor kring registrering och antagning

studentsupport@hig.se


Kursens upplägg
Kursen har fyra moment som examineras separat. Alla examinationer är obligatoriska. I det första momentet som examineras med en skriftlig individuell hemtentamen bedrivs undervisningen i form av föreläsningar och seminarier. Det andra momentet är ett grupparbete och examineras muntligt på de obligatoriska innedagarna måndag-tisdag 12-13 september. Moment tre och fyra är ett vetenskapligt arbete som examineras skriftligt (moment 3) och på ett ventileringsseminarium (moment 4).

Kommunikationssätt
Information om kursen finns på canvas. Vi använder zoom för kommunikation så du behöver en dator med tillgång till kamera och mikrofon. Det råder viss förvirring om huvudboken på kurslitteraturlistan då det finns en annan bok med samma titel men bara en av författarna. Den senaste upplagan av boken har ISBN: 9781260571400 och om du har tillgång till den tidigare upplagan med ISBN: 9780077160548 så fungerar den också i kursen.

Övrig information
Informationen i detta välkomstbrev gäller både campus och distans.

Kursen ges av akademin för hälsa och arbetsliv.

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Hanna Brage Hallenberg Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2022-06-09
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)