Gå till eugreenalliance
Sök

Välkommen till kursen Kost och prestation 7,5 hp!

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kurs­upplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kurs­plan och kursens schema.

Registrera dig på kursen!

Kursen är öppen för registrering i Ladok 2 januari–14 januari.

Antagen med villkor – registrering

Du som är antagen med villkor behöver kontakta oss via mejl för att få hjälp med registreringen. Läs mer om antagning med villkor.

Kursinformation

Information om kursen

Kurs- och anmälningskod

IDG009, 24108

Kursperiod och studietakt

Vecka 03-22 kvartsfart

Kursplan och litteraturlista

Sök ut kursplan och litteraturlista

Schema

Sök ut schema

Kursansvarig lärare

Maria Westin
maria.westin@hig.se
026-64 88 49

Frågor kring registrering och antagning

studentsupport@hig.se


Kursens upplägg
Kursen är uppbyggd i moduler/delar som motsvarar de olika momenten i kursplanen. Kursen är helt flexibel i sitt upplägg och bygger på inspelade föreläsningar som kan ses när som helst under terminen.

Det första momentet examineras genom en självrättande onlinetentamen och är en förutsättning för att övriga moment/moduler ska bli tillgängliga. Kursens två sista moment (0020 och 0030) examineras genom individuella, skriftliga inlämningsuppgifter.

Du hittar mer information om kursinnehåll och kursupplägg i studiehandledningen och vid kursintroduktionen vecka 3. Det finns inget schema för kursen eftersom upplägget är helt flexibelt uppbyggt.


Kursen ges av Akademin för hälsa och arbetsliv

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Lena Hjelm Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2023-11-27
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)