Sök

Välkommen till kursen Kost och fysisk aktivitet (campus) IDG024_24101 7,5hp!

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Kursen är öppen för registrering i Ladok mellan 7 februari och 20 februari

Om du inte registrerar dig på kursen under registreringsperioden riskerar du att förlora din plats.

Kursinformation

Kursen ges på helfart under vecka 08-12

Information om kursen

Kurskod

IDG024

Anmälningskod

24111

Kursplan

Visa kursplan

Litteraturlista

Visa litteraturlista

Schema

Visa schema

Kursansvarig lärare

Namn: Maria Westin
E-post: Maria.Westin@hig.se 
Telefon: +4626648849 

Frågor kring registrering och antagning

E-post: studentsupport@hig.se


Registrera dig på kursen!

För att kunna registrera dig på din kurs behöver du först skapa ditt användarkonto. Läs mer om hur du gör i våra "fem steg för att komma igång".

Om du inte registrerar dig på kursen i tid, mister du din plats. Kontakta studentsupport@hig.se innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Kursplan, kurslitteratur och schema
  •  

Kursens upplägg

Välkommen till kursen Kost och Fysisk aktivitet 7,5 hp!

I kursen varvar vi föreläsningar med seminarier, diskussion, metodövningar och examinationer. I denna kurs erbjuder vi FL – Flexibelt Lärande vilket innebär att du själv bestämmer om du vill delta på campus eller studera via distans. Vi erbjuder i första hand liveföreläsning på campus och inspelad version i efterhand. I undantagsfall erbjuder vi även livestreamade föreläsningar. Det framgår tydligt i schemat vad som gäller för respektive kurstillfälle samt vem du ska kontakta vid frågor.

Ett detaljerat schema för kursen finns i Kronox senast två veckor innan kursstart. Canvas-sidan öppnar också ca två veckor innan kursstart. Där hittar du information som kurslitteraturförteckning, kursplan, och studiehandledning. Kursen ges vecka 8-12 och vi börjar med en gemensam kursintroduktion. (se schema för datum, tid och plats/zoomlänk).

Kommunikationssätt


Vi kommunicerar via videokonferensverktyget Zoom och lärplattformen Canvas. När du registrerar dig på kursen blir du automatiskt tillagd i Canvas.

Kursen ges av Akademin för hälsa och arbetsliv.

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Liselotte Laurila Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2022-01-03
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)