Sök

Välkommen till kursen Idrottsvetenskaplig teori och forskningsmetodik, 15 hp!

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Kursen är öppen för registrering i Ladok mellan 14 mars och 27 mars

Om du inte registrerar dig på kursen under registreringsperioden riskerar du att förlora din plats.

Kursinformation

Kursen ges på helfart under vecka 13-17.

Information om kursen

Kurskod

IDG320

Anmälningskod

24103 (campus) 24106 (distans)

Kursplan

Visa kursplan

Litteraturlista

Visa litteraturlista

Schema

Visa schema

Kursansvarig lärare

Namn: Per-Erik Ervasti
E-post: pei@hig.se
Telefon: 076-1941969

Frågor kring registrering och antagning

E-post: studentsupport@hig.se


Registrera dig på kursen!

För att kunna registrera dig på din kurs behöver du först skapa ditt användarkonto. Läs mer om hur du gör i våra "fem steg för att komma igång".

Om du inte registrerar dig på kursen i tid, mister du din plats. Kontakta studentsupport@hig.se innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Kursens upplägg

Belastningsergonomi, biomekanik och idrottsmedicin startar med en obligatorisk innedag den 25 mars och slutar den 29 april. Studietakten är 100%.

Undervisningen genomförs som flexibelt lärande vilket innebär att föreläsningar i de flesta fall kan följas både i lärosal på campus och live via zoom (alternativt i inspelad form). Examinationer sker genom praktiska, skriftliga och muntliga uppgifter samt tre olika typer av tentor.

Kursen inleds med momentet belastningsergonomi. Redan till kursstart är det därför en god idé att skaffa kursboken Arbetslivsfysiologi av Toomingas, Mathiassen & Wigaeus Tornqvist.Kommunikationssätt

 


Från cirka tre veckor före kursstart kommer information fortlöpande att läggas ut på Canvas. Se till att gå in i kursens canvassida redan då för att hålla dig uppdaterad om kursen!

Vid föreläsningar och seminarier kommer Zoom att användas för studenter som väljer att delta på distans.

Kursen ges av Akademin för hälsa och arbetsliv.


Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Liselotte Laurila Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2022-01-03
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)