Sök

Välkommen till kursen Belastningsergonomi, biomekanik och idrottsmedicin 7,5 hp!

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Registrera dig på kursen!

Kursen är öppen för registrering i Ladok 13–26 mars.

För att behålla din plats på kursen måste du registrera dig på din kurs i tid. Kontakta studentsupport@hig.se innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Kursinformation

Information om kursen

Kurs- och anmälningskod

IDG320, 24109 (campus), 24110 (distans)

Kursperiod och studietakt

Vecka13-17 helfart

Kursplan och litteraturlista

Sök ut kursplan och litteraturlista

Schema

Sök ut schema

Kursansvarig lärare

Per-Erik Ervasti
per-erik.ervasti@hig.se


Frågor kring registrering och antagning

studentsupport@hig.seKursens upplägg
Belastningsergonomi, biomekanik och idrottsmedicin startar måndag den 27 mars och slutar fredag den 28 april. Kursen går på distans och studietakten är 100%. Examinationer sker genom praktiska, skriftliga och muntliga uppgifter samt tre olika typer av tentor.

Eftersom kursen innehåller praktiska moment kommer det att vara en innedag med obligatorisk närvaro. Vilken dag det blir kommer att meddelas under början av vårterminen.

Kursen inleds med momentet belastningsergonomi. Redan till kursstart är det därför en god idé att skaffa kursboken Arbetslivsfysiologi av Toomingas, Mathiassen & Wigaeus Tornqvist.

Kommunikationssätt
Från cirka tre veckor före kursstart kommer information fortlöpande att läggas ut på Canvas. Se till att gå in i kursens canvassida redan då för att hålla dig uppdaterad om kursen!
Vid föreläsningar och seminarier kommer Zoom att användas.

Kursen ges av Akademin för hälsa och arbetsliv

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Patrik Möllhagen Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2022-12-20
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)