Sök

Välkommen till kursen Moms- och fastigheter 7,5 hp!

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Registrera dig på kursen!

Kursen är öppen för registrering i Ladok mellan 24 oktober - 6 november.

Om du inte registrerar dig på kursen i tid, mister du din plats. Kontakta studentsupport@hig.se innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Kursinformation

Information om kursen

Kurs- och anmälningskod

JUG306 11313

Kursperiod och studietakt

Vecka 45-02 (helfart)

Kursplan

Visa kursplan

Litteraturlista

Visa litteraturlista

Schema

Visa kursens schema

Kursansvarig lärare

Mikael Ek
Mikael.Ek@hig.se
0761030323

Frågor kring registrering och antagning

studentsupport@hig.se


Kursens syfte är att ge deltagarna grundläggande och fördjupad förståelse för svensk och EU-rättslig mervärdesskatterätt, med särskild inriktning på fastigheter. Kursen består primärt av obligatoriska seminarier och frivilliga, kompletterande föreläsningar. Kursen examineras genom aktivt deltagande på seminarierna, författande och försvar av en promemoria samt en skriftlig tentamen.

 

Kommunikationssätt
Kursen ges på Campus och kommunikation med läraren kan antingen ske på plats eller genom mailkontakt. I normalfall besvaras mail inom en till två arbetsdagar.

 

Kursen ges av akademin för utbildning och ekonomi

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Sandra Svahn Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2022-06-09
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)