Gå till eugreenalliance
Sök

Välkommen till kursen Algebra och geometri, distans 7,5 hp!

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kurs­upplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kurs­plan och kursens schema.

Registrera dig på kursen!

Kursen är öppen för registrering i Ladok 14–27 augusti.

Antagen med villkor – registrering

Du som är antagen med villkor behöver kontakta oss via mejl för att få hjälp med registreringen. Läs mer om antagning med villkor.

Kursinformation

Information om kursen

Kurs- och anmälningskod

MAG031 18201 18234

Kursperiod och studietakt

Vecka 35–44 (halvfart)

Kursplan och litteraturlista

Sök ut kursplan och litteraturlista

Schema

Sök ut schema

Kursansvarig lärare

Lionel Lang
lionel.lang@hig.se
026-64 50 50

Frågor kring registrering och antagning

studentsupport@hig.se


Välkommen till kursen MAG031 Algebra och geometri

Du finner information om kursens upplägg i kursens Canvas-sida efter att du har registrerat dig på kursen i Ladok. Efter denna kursregistrering får du även tillgång till en propedeutisk online-kurs i Canvas. Den propedeutiska kursen består av repetitionsmaterial i matematik på gymnasienivå, samt ett avslutande test. Du rekommenderas att självständigt arbeta med detta repetitionsmaterial före kursstart så att du känner att du behärskar det med gott flyt.

Det avslutande testet går att genomföra flera gånger, dock max en gång per dag. Testet är öppet att genomföra före kursstarten i MAG031 Algebra och geometri och löpande under terminen. Speciellt kan du skriva testet vid det första lektionstillfället i kursen MAG031 Algebra och geometri (om du tar med dig en dator). Testet är en obligatorisk del av examination för kursen Algebra och geometri och måste skrivas med ett godkänt resultat före anmälan till tentamen i slutet på kursen (10 dagar innan tentamen).

Kursen ges av Akademin för teknik och miljö

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Elin Knutson Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2023-06-29
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)