Sök

Välkommen till kursen Dataanalys och statistik 1, (distans) 7,5 hp!

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Registrera dig på kursen!

Kursen är öppen för registrering i Ladok mellan 15 augusti och 11 september.

Om du inte registrerar dig på kursen i tid, mister du din plats. Kontakta studentsupport@hig.se innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Kursinformation

Information om kursen

Kurs- och anmälningskod

ST001A 18249

Kursperiod och studietakt

Kursen ges på kvartsfart under vecka 35-02

Kursplan

Visa kursplan

Litteraturlista

Visa litteraturlista

Schema

Visa schema

Kursansvarig lärare

Asrat Temesgen Gebregziabher
asrat.temesgen@hig.se
026-648526

Frågor kring registrering och antagning

studentsupport@hig.se


Kursen ges i lärplattformen Canvas. Där hittar du läsanvisningar och föreläsningsanteckningar. När du loggar in första gången bör du läsa kursplaneringen så att du vet vilka deadlines som gäller för inlämningsuppgifter och när tentamen skall skrivas. Kursen har både obligatoriska inlämningsuppgifter och en skriftlig salstentamen. Du kan ansöka om att skriva tentamen på hemorten. Läs mer om tentamen på annan ort under rubriken "Bra att veta om tentamen". Kommunikation i kursen sker via Canvas. Var aktiv i kursens forum!

Angående litteraturen: Det är ingen stor skillnad mellan den fjärde och den femte upplagan av boken. Därför kan du använda någon av dem (den fjärde eller femte upplagan)

Kursen ges av akademin för teknik och miljö.

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Patrik Möllhagen Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2022-08-11
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)