Sök

Välkommen till kursen Dataanalys och statistik för ekonomer 15 hp

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Kursen är öppen för registrering i Ladok 3 januari - 16 januari

Om du inte registrerar dig på kursen under registreringsperioden riskerar du att förlora din plats.

Kursinformation

Kursen ges på halvfart under vecka 03-22.

Information om kursen

Kurskod

ST006A

Anmälningskod

28213

Kursplan

Visa kursplan

Litteraturlista

Visa litteraturlista

Schema

Visa schema

Kursansvarig lärare

Namn: Li-Fang Xu
E-post: Li-Fang.Xu@hig.se
Telefon: +4626648770

Frågor kring registrering och antagning

E-post: studentsupport@hig.se


Registrera dig på kursen!

För att kunna registrera dig på din kurs behöver du först skapa ditt användarkonto. Läs mer om hur du gör i våra "fem steg för att komma igång".

Om du inte registrerar dig på kursen i tid, mister du din plats. Kontakta studentsupport@hig.se innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Kursens upplägg

Inspelat föreläsningsmaterial och facit eller lösningsförslag till utvalda övningsuppgifter läggs successivt ut enligt tidplanen som finns i kursplaneringen. Studenter förväntas att ha kollat på det inspelade föreläsningsmaterialet och läst in kursavsnitt samt att övat på utvalda övningsuppgifter innan man kommer till schemalagd räkneövning/frågestund i sal vid Högskolan i Gävle.

Obligatoriska moment i kursen: moment 0010 (salstentamen för kursens del 1), moment 0040 (kursens del 2 med två inlämningsuppgifter) och moment 0030 (salstentamen för kursens del 3)
Obligatoriska träffar: Två salstentamen

Kommunikationssätt - kommunikationen sker på plats i klassrum/sal vid räkneövning/frågestund. Zoommöte kan erbjudas om någon/några behöver individuell eller grupphandledning för enskilda uppgifter/frågor.

Övrig information
Önskar alla
Ha en lyckad studietid och rikt studentliv tillsammans på campus!
Med vänliga hälsningar
Li-Fang Xu

Kursen ges av Akademin för teknik och miljö.

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Satu Moberg Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2021-12-14
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)