Gå till eugreenalliance
Sök

Välkommen till kursen Medie- och kommunikationsvetenskap 91-120, 30 hp!

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kurs­upplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kurs­plan och kursens schema.

Registrera dig på kursen!

Kursen är öppen för registrering i Ladok: 14–27 augusti.

Antagen med villkor – registrering

Du som är antagen med villkor behöver kontakta oss via mejl för att få hjälp med registreringen. Läs mer om antagning med villkor.

Kursinformation

Information om kursen

Kurs- och anmälningskod

HME01D–12609

Kursperiod och studietakt

Vecka 35–02 (helfart )

Kursplan och litteraturlista

Sök ut kursplan och litteraturlista

Schema

Sök ut schema

Kursansvarig lärare

Anna Edin
anna.edin@hig.se
073 2733606

Frågor kring registrering och antagning

studentsupport@hig.se


Kursen består av obligatoriska seminarier samt självständigt uppsatsarbete. Om kursen har fyra eller färre studenter ges den som läskurs med examinerande inlämningsuppgifter som ersätter seminarierna. De två första momenten på kursen är teori- och metodinriktade med varsin slutexaminerande uppgift. Det tredje momentet är uppsatsmomentet där man skriver sin D-uppsats och examineras genom den samt opposition på en kurskollegas uppsats.

Kommunikationssätt
Kommunikationen sker via Canvas och mejl. Seminarier kommer ske huvudsakligen via zoom. Ges kursen som läskurs ska inlämningsuppgifterna laddas upp i Canvas och/eller skickas via mejl.

Kursen ges av Akademin för utbildning och ekonomi

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Monika Karlsson Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2023-06-20
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)