Sök

Välkommen till kursen Projektledning I 7,5 hp

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Kursinformation

Kursen ges på helfart under vecka 35-39

Kursnamn

Projektledning I och II

Kurskod

MKG001

Anmälningskod

12604

Ansvarig akademi

Akademin för utbildning och ekonomi

Kursansvarig lärare

Robert Månsson

E-post: robert.mansson@hig.se

Kursadministration

Monika Karlsson

E-post: studentsupport@hig.se

Registrera dig på kursen!

För att kunna registrera dig på din kurs behöver du först skapa ditt användarkonto. Läs mer om hur du gör i våra "fem steg för att komma igång".

Om du inte registrerar dig på kursen i tid, mister du din plats. Kontakta studentsupport@hig.se innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Viktig information inför din studiestart 

Vårterminen 2022 startar måndag den 17 januari.

Från och med måndag den 8 november 2021 kommer undervisningen på Högskolan i Gävle successivt att återgå till campus för de studenter som valt en campus-baserad utbildning. Även tentor (salsskrivning) kommer att kunna göras på campus.

Fortfarande kan undantag göras när det gäller stora klasser eller grupper, där man även i fortsättningen kan komma att använda zoom och andra digitala verktyg i undervisningen. Så även du som läser en campusutbildning kan komma att behöva ha tillgång till webbkamera och eventuellt headset.

Vi behöver vara vaksamma på pandemins utveckling och vi måste snabbt kunna anpassa vår utbildning efter smittläget. Regionala restriktioner kan fortfarande bli aktuella.

Att tänka på vid deltagande på digital undervisning Pdf, 649 kB.

Håll dig uppdaterad på hig.se/student

Period för kursregistrering: 16 augusti - 29 augusti

Om kursen

Kursplan, kurslitteratur och schema
Kursupplägg och kommunikationssätt

Kursupplägg

Under kursen varvas föreläsningar med seminarier samt ett projektarbete som löper under hela kursen och sedan fortsätter i Projektledning II. Föreläsningarna och seminarier kommer matcha progressionen i projektarbetet. Under kursen kommer obligatoriska seminarier att hållas. Vid frånvaro lämnas kompletterande inlämningsuppgifter.

Kommunikationssätt

Föreläsningarna ges på plats i sal eller via zoom beroende på högskolans aktuella rekommendationer då kursen ges. Vad som gäller kommuniceras i förväg via schema-sidorna och Canvas. Instruktioner till uppgifter ges via föreläsningstillfällen och riktlinjer publiceras även på Canvas. Primär plattform för kommunikation mellan kurstillfällena är Canvas.

Det kan ta upp till 60 minuter innan ditt användarnamn lagts till i lärplattformen och du kan se din kurs i Canvas.

Logga in i Canvas

Övrig information
Kursen erbjuder möjligheter att välja ett projektarbete inom ett område som intresserar en. Likaså hur projektet genomförs och eventuellt marknadsförs/kommuniceras utåt. Det brukar bli en rolig kurs som väcker engagemang och jag ser fram emot att träffa er vid kursstarten i höst.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Monika Karlsson Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2021-06-17
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)