Sök

Välkommen till kursen Projektledning II 7,5 hp!

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Kursinformation

Kursen ges på helfart under vecka 40-44

Kursnamn

Projektledning II

Kurskod

MKG002

Anmälningskod

12605

Ansvarig akademi

Akademin för utbildning och ekonomi

Kursansvarig lärare

Robert Månsson

E-post: robert.mansson@hig.se

Kursadministration

Monika Karlsson

E-post: studentsupport@hig.se

Registrera dig på kursen!

För att kunna registrera dig på din kurs behöver du först skapa ditt användarkonto. Läs mer om hur du gör i våra "fem steg för att komma igång".

Om du inte registrerar dig på kursen i tid, mister du din plats. Kontakta studentsupport@hig.se innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Viktig information inför din studiestart 

Vårterminen 2022 startar måndag den 17 januari.

Från och med måndag den 8 november 2021 kommer undervisningen på Högskolan i Gävle successivt att återgå till campus för de studenter som valt en campus-baserad utbildning. Även tentor (salsskrivning) kommer att kunna göras på campus.

Fortfarande kan undantag göras när det gäller stora klasser eller grupper, där man även i fortsättningen kan komma att använda zoom och andra digitala verktyg i undervisningen. Så även du som läser en campusutbildning kan komma att behöva ha tillgång till webbkamera och eventuellt headset.

Vi behöver vara vaksamma på pandemins utveckling och vi måste snabbt kunna anpassa vår utbildning efter smittläget. Regionala restriktioner kan fortfarande bli aktuella.

Att tänka på vid deltagande på digital undervisning Pdf, 649 kB.

Håll dig uppdaterad på hig.se/student

Period för kursregistrering: 20 september - 3 oktober

Om kursen

Kursplan, kurslitteratur och schema
Kursupplägg och kommunikationssätt

Kursupplägg

Under kursen varvas föreläsningar med seminarier samt ett projektarbete som är en fortsättning på det projekt som inleddes i Projektledning I. Kursen innehåller obligatoriska seminarier. Vid frånvaro från dessa lämnas kompletterande inlämningsuppgifter.

 

Kommunikationssätt

Kurstillfällena ges på plats i sal eller via zoom beroende på högskolans aktuella rekommendationer då kursen ges. Vad som gäller vid varje tillfälle kommuniceras i god tid i förväg via schema-sidorna och Canvas. Instruktioner för kursens uppgifter ges via kurstillfällena samt via Canvas. Primär kommunikationskanal under kursen är Canvas.

Det kan ta upp till 60 minuter innan ditt användarnamn lagts till i lärplattformen och du kan se din kurs i Canvas.

Logga in i Canvas

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Monika Karlsson Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2021-06-17
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)