Sök

Välkommen till kursen Mikroekonomi med tillämpningar, 15 hp, internet-distans!

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Registrera dig på kursen!

Kursen är öppen för registrering i Ladok mellan 15 augusti och 28 augusti.

Om du inte registrerar dig på kursen i tid, mister du din plats. Kontakta studentsupport@hig.se innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Kursinformation

Information om kursen

Kurs- och anmälningskod

NEG002 11202 11209

Kursperiod och studietakt

Vecka 35-02 (halvfart)

Kursplan

Visa kursplan

Litteraturlista

Visa litteraturlista

Schema

Visa kursens schema 11202 11209

Kursansvarig lärare

Gulizar Akay
Gulizar.Akay@hig.se
+4626648973

Frågor kring registrering och antagning

studentsupport@hig.se


Undervisningen kommer ske i form av webbföreläsningar, seminarier, inlämningsuppgifter och handledning.

Kursens examineras med 3 duggor (skrivs i lärplattformen Canvas), två gruppuppgifter med två tillhörande seminarium i Zoom (genomförs i grupp om 3-4 studenter) samt en skriftlig salstentamen.

På grund av Covid-19-pandemin kan upplägget på kursen behöva ändras, efter situationen ute i samhället vad gäller smittspridningen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Kommunikationssätt
Kommunikation sker via Canvas.

Övrig information
Kom ihåg att köpa kurslitteraturen i god tid före kursstart! Ni har ett examinationsmoment redan en vecka efter kursstart.

En inspelad material till kursintroduktion kommer att vara tillgänglig i Canvas från och med måndag 22 augusti 2022. Ni kan gå genom den innan terminen börjar så att ni inte missar någon information.

Inspelad material till kompendiet som heter "Repetition av elementär matematik" kommer att finnas i Canvas måndag 15 augusti 2022. Om ni behöver repetera era mattekunskaper så kan ni gå genom denna inspelning innan terminen börjar.

Notera att kursansvarig Gülizar Akay lättast nås via mail gaa@hig.se


Kursen ges av akademin för utbildning och ekonomi

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Liselotte Laurila Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2022-06-30
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)