Gå till eugreenalliance
Sök

Välkommen till kursen Kardiologi,15 hp!

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kurs­upplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kurs­plan och kursens schema.

Registrera dig på kursen!

Kursen är öppen för registrering i Ladok 14–27 augusti.

Antagen med villkor – registrering

Du som är antagen med villkor behöver kontakta oss via mejl för att få hjälp med registreringen. Läs mer om antagning med villkor.

Kursinformation

Information om kursen

Kurs- och anmälningskod

MVA100 14406

Kursperiod och studietakt

Vecka 35–22 (kvartsfart )

Kursplan och litteraturlista

Schema

Sök ut schema

Kursansvarig lärare

Madelene Klockervold 

madelene.klockervold@hig.se

026-64 50 29

Frågor kring registrering och antagning

studentsupport@hig.se


Kursens upplägg
Välkommen till Kardiologi avancerad nivå, Kursen omfattar 15 hp och ges under höstterminen 2023, v. 36-02 samt vårterminen 2024, v. 03- 22.
Kursens innehåll genomförs med föreläsningar här på Campus, självstudier, obligatoriska diskussionsseminarium, skriftliga tentamina samt skriftligt fördjupningsarbete. Även studiebesök kommer att genomföras.

Kommunikationssätt
Lärplattformen Canvas används som ett kommunikationsverktyg mellan lärare och studenter. Logga in på kusen via Canvas för att få tillgång till kursmaterial och aktuell information. Zoom som är ett digitalt verktyg kan komma att användas i undervisningen.

Kursen ges av Akademin för hälsa och arbetsliv.

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Liselotte Laurila Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2023-08-02
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)