Sök

Välkommen till kursen Omvårdnad - Vetenskaplig metod och teori avancerad nivå, 15 hp!

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Registrera dig på kursen!

Kursen är öppen för registrering i Ladok mellan 15 och 28 augusti.

Om du inte registrerar dig på kursen i tid, mister du din plats. Kontakta studentsupport@hig.se innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Kursinformation

Information om kursen

Kurs- och anmälningskod

OMA006 14306

Kursperiod och studietakt

Vecka 35-02 (halvfart)

Kursplan

Visa kursplan

Litteraturlista

Visa litteraturlista

Schema

Visa schema

Kursansvarig lärare

Magnus Lindberg

E-post: magnus.lindberg@hig.se

Tel: 026-648448

Frågor kring registrering och antagning

studentsupport@hig.se


Kursen ges på halvfart och består av två delar. Den första delen har tyngdpunkten på forskningsmetodik och den andra delen är en teoretisk ämnesfördjupning. Kursen består av föreläsningar, seminarier samt självstudier. Enstaka föreläsning kommer att vara inspelad. Kursen har åtta schemalagda tillfällen (se Kronox- Schema) som genomförs på campus i Gävle. Närvaro är obligatoriskt vid två examinerande tillfällen. Föreläsningar och seminarium är i övrigt inte obligatoriska men rekommenderas eftersom de erbjuder ett tillfälle att fördjupa sig i ämnet och en möjlighet att kunna ha en dialog med läraren.

Kommunikationssätt
Kursstart, föreläsningar och seminarier genomförs live på plats på Campus i Gävle. Lärplattformen Canvas används som ett kommunikationsverktyg mellan lärare och studenter.

Logga in i Canvas

Kursen ges av akademin för hälsa och arbetsliv

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Hanna Brage Hallenberg Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2022-06-09
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)