Gå till eugreenalliance
Sök

Välkommen till kursen Folksjukdomar och långvariga sjukdomstillstånd ur ett vårdande och medicinskt perspektiv, 22,5 hp!

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kurs­upplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kurs­plan och kursens schema.

Registrera dig på kursen!

Kursen är öppen för registrering i Ladok 11–24 september.

Antagen med villkor – registrering

Du som är antagen med villkor behöver kontakta oss via mejl för att få hjälp med registreringen. Läs mer om antagning med villkor.

Kursinformation

Information om kursen

Kurs- och anmälningskod

OMG104 14320

Kursperiod och studietakt

Vecka 39–02 (helfart )

Kursplan och litteraturlista

Sök ut kursplan och litteraturlista

Schema

Sök ut schema

Kursansvarig lärare

Maria Radeskog
maria.radeskog@hig.se
026648860

Malin Söderberg
malin.soderberg@hig.se
+462664503

Frågor kring registrering och antagning

studentsupport@hig.se


Kursen består av två delar fördelat över 15 veckor. I kursen ingår föreläsningar, klinisk utbildning och seminarier. En stor del av undervisningen sker genom självstudier och bearbetande av studieuppgifter individuellt och/eller i grupp. Kursens lärandemål examineras genom obligatoriska seminarier, duggor, klinisk färdighetsträning, två individuella tentamina samt examinerande par/gruppuppgifter.
Föreläsningarna ges live på Högskolan i Gävle. Seminarier är på Campus HIG Gävle. Klinisk färdighetsträning sker på högskolan.

Kommunikationssätt
Kursledningen nås via mejl.

Kursen ges av Akademin för hälsa och arbetsliv.

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Frida Wikegård Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2023-06-27
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)