Sök

Välkommen till kursen Examensarbete inom omvårdnad, 15 hp!

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Registrera dig på kursen!

Kursen är öppen för registrering i Ladok mellan 8 augusti och 21 augusti.

Om du inte registrerar dig på kursen i tid, mister du din plats. Kontakta studentsupport@hig.se innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Kursinformation

Information om kursen

Kurs- och anmälningskod

OMG109 och OMU109, 14304, 14303, 14302, 14301 och 14370

Kursperiod och studietakt

Vecka 34-43 (helfart)

Kursplan

Visa kursplan 

Litteraturlista

Visa litteraturlista

Schema

Visa schema

Kursansvarig lärare

Namn: Åsa Hedlund
E-post: asa.hedlund@hig.se
Telefon: 072-856 02 74

Frågor kring registrering och antagning

studentsupport@hig.se


Kursen består framförallt av skrivande av ett examensarbete på kandidatnivå. Under skrivandets gång erbjuds handledning. Kursens examinationer är opponentskap och respondentskap vid ett slutseminarium i slutet av kursen, samt en så kallad minikonferens där examensarbetet och dess resultat presenteras kort för andra studenter och andra inbjudna.

Kursens examinationer kommer att förläggas fysiskt på Högskolan i Gävle, medan handledning och föreläsningar kan ske på Zoom. Canvas är ett viktigt verktyg i kommunikationen mellan studenter och lärare.

När du har registrerat dig på din kurs i Ladok så skrivs du automatiskt in på kursen i lärplattformen Canvas. Det kan ta cirka 60 minuter innan ditt användarnamn lagts till i Canvas, då kan du logga in och se din kurs. En förutsättning för att du ska kunna se din kurs i Canvas är att läraren öppnat den för deltagare. Detta sker i vissa fall först vid kursstart.

Logga in i Canvas

Kursen ges av akademin för hälsa och arbetsliv

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Liselotte Laurila Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2022-07-06
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)