Sök

Välkommen till kursen Klinisk utbildning inom primärvård, äldrevård och psykiatrisk vård samt geriatrik, 22,5 hp!

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Registrera dig på kursen!

Kursen är öppen för registrering i Ladok mellan 8 augusti och 21 augusti.

Om du inte registrerar dig på kursen i tid, mister du din plats. Kontakta studentsupport@hig.se innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Kursinformation

Information om kursen

Kurs- och anmälningskod

OMG105, 14348, 14349, 14350, 14351

Kursperiod och studietakt

Vecka 34-48 (helfart)

Kursplan

Visa kursplan

Litteraturlista

Visa kurslitteratur

Schema

Visa schema

Kursansvarig lärare

Namn: Madelene Klockervold 
E-post: Madelene.Klockervold@hig.se
Telefon: 026-648273 

Frågor kring registrering och antagning

studentsupport@hig.se


Kursens upplägg
Kursen ges under HT-22,vecka 34 till och med vecka 48.
Kursen innehåller tre områden fördelade på 15 veckor obligatorisk verksamhetsförlagd utbildning (VFU) förlagda till primärvård 5 v, äldrevård 5 v och inom psykiatrisk vård 5 v.
Tiden som studenten ska göra under varje VFU är 150 timmar. Seminarierna räknas inte in i VFU-tiden. Under delmomenten psykiatri, primärvård och äldrevård ingår en individuell examinationsuppgift eller individuell hemtenta.
Obligatoriska seminarier i varje område. Inspelade föreläsningar att ta del av.

Lärplattformen Canvas används som ett kommunikationsverktyg mellan lärare och studenter. Logga in på kursen via Canvas för att få tillgång till kursmaterial och aktuell information.

När du har registrerat dig på din kurs i Ladok så skrivs du automatiskt in på kursen i lärplattformen Canvas. Det kan ta cirka 60 minuter innan ditt användarnamn lagts till i Canvas, då du kan logga in och se din kurs. En förutsättning för att du ska kunna se din kurs i Canvas är att läraren öppnat den för deltagare. Detta sker i vissa fall först vid kursstart.

Logga in i Canvas

Kursen ges av akademin för hälsa och arbetsliv.

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Liselotte Laurila Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2022-06-30
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)