Sök

Välkommen till kursen Teoribildning inom omvårdnad och introduktion till vetenskapliga metod, 22,5 hp!

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Kursen är öppen för registrering i Ladok 18 april – 1 maj

Om du inte registrerar dig på kursen under registreringsperioden riskerar du att förlora din plats.

Kursinformation

Kursen ges på helfart under vecka 18-22.

Information om kursen

Kurskod

OMG103

Anmälningskod

24325

Kursplan

Visa kursplan

Litteraturlista

Visa litteraturlista

Schema

Visa schema

Kursansvarig lärare

Namn: Tove Bylund Grenklo
E-post: Tove.Bylund.Grenklo@hig.se

Telefon: +4626648619

Frågor kring registrering och antagning

E-post: studentsupport@hig.se


Registrera dig på kursen!

För att kunna registrera dig på din kurs behöver du först skapa ditt användarkonto. Läs mer om hur du gör i våra "fem steg för att komma igång".

Om du inte registrerar dig på kursen i tid, mister du din plats. Kontakta studentsupport@hig.se innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Kursens upplägg

Kursen bedrivs på helfart under veckorna 18 till 22 (2022), det vill säga från 2 maj till 3 juni. Schemat kommer finnas tillgängligt minst fyra veckor innan kursstart. Arbetet styrs utifrån Kursplan och Studiehandledning. Kursen bygger på sex lärandemål vilka examineras med två tentor, två skriftliga - och två muntliga uppgifter.
På grund av Corona-restriktioner har kursen under de senaste terminerna genomförts via zoom, med hjälp av både streamade och inspelade föreläsningar och individuella hemtentor via läroplattformen Canvas. Sedan början av november 2021 har vi alltmer återgått till campusundervisning och det kommer att vara utgångspunkten också för vårterminen 2022. Vissa moment under kursen kan dock komma att genomföras nätbaserat.

Kommunikationssätt
Kommunikation sker via Canvas (https://www.hig.se/Ext/Sv/Logga-in-i-Canvas.html) samt e-post.

Kursen ges av Akademin för hälsa och arbetsliv.

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Satu Moberg Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2021-12-14
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)