Sök

Välkommen till kursen Fritidspedagogikens kunskapsområde, 15 hp!

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Registrera dig på kursen!

Kursen är öppen för registrering i Ladok 24 oktober–6 november

För att behålla din plats på kursen måste du registrera dig på din kurs i tid. Kontakta studentsupport@hig.se innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Kursinformation

Information om kursen

Kurs- och anmälningskod

PEG314 - 13111

Kursperiod och studietakt

Vecka 45–02 (helfart)

Kursplan

Visa kursplan

Litteraturlista

Visa litteraturlista

Tänk på att klicka på 2022-08-29 i litteraturlistan för att se den litteratur som gäller för kursen från och med HT22

Schema

Visa kursens schema

Kursansvarig lärare

Tor Frykmo
Tor.Frykmo@hig.se
026-64 87 12

Frågor kring registrering och antagning

studentsupport@hig.se


Välkommen till den tredje kursen i lärarprogrammet inriktning fritidshem: Fritidspedagogikens kunskapsområde!

Kursintroduktionen sker måndagen den 7/11 (sal kommer att meddelas senare via Canvas/Kronox). Kursen pågår from v.45 tom v.2. Undervisningen är planerad att genomföras på campus. Examinationer i kursen är både muntliga och skriftliga och genomförs individuellt eller i grupp/par.

Datum, tider och salar kommer att finnas tillgängligt när schemat publiceras på Kronox i början av oktober, smärre förändringar kan ske därefter. Ett mer detaljerat schema/kursöversikt kommer finnas tillgängligt på Canvas.

Jag som är kursansvarig heter Tor Frykmo och nås lättast via e-post på tor.frykmo@hig.se, tacksam om ni avstår att skicka meddelanden i Canvas meddelandefunktion. Mer information om kursen kommer finnas tillgängligt på Canvas, som till exempel studiehandledning, ca två veckor före kursstart.

Kommunikationssätt
Vid kommunikation med lärare i kursen används företrädelsevis e-post, och vid behov Zoom. För information och inlämningar används Canvas.

Kursen ges av Akademin för utbildning och ekonomi

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Frida Wikegård Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2022-12-14
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)