Sök

Välkommen till kursen Kulturmöten i förskolan 15 hp (campus)

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Kursen är öppen för registrering i Ladok mellan 7 februari - 20 februari

Om du inte registrerar dig på kursen under registreringsperioden riskerar du att förlora din plats.

Kursinformation

Kursen ges på helfart under vecka 08-17.

Information om kursen

Kurskod

UKG549

Anmälningskod

23125

Kursplan

Visa kursplan

Litteraturlista

Visa litteraturlista 

Tänk på att klicka på 2022-01-17 i litteraturlistan för att se den litteratur som gäller för kursen från och med VT22.

Schema

Visa schema

Kursansvarig lärare

Namn: Kia Kimhag
E-post: Kia.Kimhag@hig.se
Telefon: 026-64 86 43

Frågor kring registrering och antagning

E-post: studentsupport@hig.se


Registrera dig på kursen!

För att kunna registrera dig på din kurs behöver du först skapa ditt användarkonto. Läs mer om hur du gör i våra "fem steg för att komma igång".

Om du inte registrerar dig på kursen i tid, mister du din plats. Kontakta studentsupport@hig.se innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Kursens upplägg

Kursstart sker måndag den 21/2 kl 10.00-12.00 via zoom Iänk: https://hig-se.zoom.us/j/9966152691

Kursen kommer ha en teoretisk del samt en längre VFU period (v.10-16). Under vecka 8 och 9 kommer ni ha vissa förberedelser till de obligatoriska lektionerna. Efter avslutad VFU kommer ni ha både en VFU uppföljning och en redovisning (en av era VFU uppgifter) dessa båda tillfällen är obligatoriska. Innehållet kommer ha fokus kring förskolans kultur utifrån olika perspektiv. I kursen kommer ni ha , en reflekterande text samt VFU uppgifter. Det innebär att du kommer få en timme per dag under din VFU för att kunna genomföra dina uppgifter. Lärarlaget hoppas ni kommer tycka kursen är givande och att den teoretiska delen ger er ett stöd i att förstå och pröva ert framtida yrke.

Var vänlig kontakta din LLU att du kommer måndag vecka 10 och delge gärna din LLU den information som finns tillgänglig på Canvas gällande VFU (LLU får även information via en egen Canvas sida för LLU men som ny LLU kan det dröja innan de är inlagda).

Kommunikationssätt
Kursen kommer vara upplagd på Canvas där modulerna beskriver ert innehåll, schema kan du hitta i Kronox. Under din VFU period erbjuds du ett antal zoom träffar där du kan både ställa frågor och diskutera din VFU. Kommunikationsvägen är i första hand via mail.

vänliga hälsningar kursansvarig
Kia Kimhag

Kursen ges av Akademin för utbildning och ekonomi.

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Jenny Jansson Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2021-12-07
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)