Sök

Välkommen till kursen Pedagogisk dokumentation, bedömning och utvärdering med inriktning mot årskurs 4-6, 7,5 hp (distans)

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Kursen är öppen för registrering i Ladok mellan 15 mars - 28 mars

Om du inte registrerar dig på kursen under registreringsperioden riskerar du att förlora din plats.

Kursinformation

Kursen ges på helfart under vecka 13-17.

Information om kursen

Kurskod

UKG554

Anmälningskod

23132

Kursplan

Visa kursplan

Litteraturlista

Visa litteraturlista

Schema

Visa schema

Kursansvarig lärare

Namn: Wenche Mörck Riekki
E-post: Wenche.Morck.Riekki@hig.se
Telefon: 026-64 86 22

Frågor kring registrering och antagning

E-post: studentsupport@hig.se


Registrera dig på kursen!

För att kunna registrera dig på din kurs behöver du först skapa ditt användarkonto. Läs mer om hur du gör i våra "fem steg för att komma igång".

Om du inte registrerar dig på kursen i tid, mister du din plats. Kontakta studentsupport@hig.se innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Kursens upplägg

Kursen pågår from v.13 tom v.17. Undervisningen är planerad att genomföras på distans med en till två innedagar. I huvudsak sker undervisning genom ZOOM. Examinationer i kursen är både muntliga samt skriftliga och genomförs både individuellt och grupp.

Datum, tider och ev. salar kommer att finnas tillgängligt när schemat publiceras på Kronox i början av mars, smärre förändringar kan ske därefter.

I kursen behandlas olika former av dokumentation, betyg och bedömning med relevans för ett framtida professionsutövande ur ett historiskt och nutida perspektiv.

Kommunikationssätt:
Jag som är kursansvarig heter Wenche Mörck Riekki och nås lättast via e-post på wenche.morck.riekki@hig.se. Mer information om kursen kommer finnas tillgängligt på Canvas, som t.ex. studiehandledning, ca två veckor före kursstart.

Vid kommunikation med lärare i kursen används företrädesvis E-post, och vid behov Zoom. För information och inlämningar används Canvas.

Kursen ges av Akademin för utbildning och ekonomi.

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Jenny Jansson Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2021-11-29
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)