Sök

Välkommen till kursen Pedagogisk dokumentation och utvärdering med inriktning mot förskoleklass och årskurs 1-3 7,5 hp (campus)

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Kursen är öppen för registrering i Ladok mellan 14 mars - 27 mars

Om du inte registrerar dig på kursen under registreringsperioden riskerar du att förlora din plats.

Kursinformation

Kursen ges på helfart under vecka 13-17.

Information om kursen

Kurskod

UKG551

Anmälningskod

23129

Kursplan

Visa kursplan

Litteraturlista

Visa litteraturlista

Schema

Visa schema

Kursansvarig lärare

Namn: Emelie Aune
E-post: Emelie.Aune@hig.se
Telefon: 026-64 81 87

Frågor kring registrering och antagning

E-post: studentsupport@hig.se


Registrera dig på kursen!

För att kunna registrera dig på din kurs behöver du först skapa ditt användarkonto. Läs mer om hur du gör i våra "fem steg för att komma igång".

Om du inte registrerar dig på kursen i tid, mister du din plats. Kontakta studentsupport@hig.se innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Kursens upplägg

Kursen pågår from v.13 tom v.17. Undervisningen är planerad att genomföras på plats men det kan bli förändringar p.g.a. pandemin och de riktlinjer som ges. Examinationer i kursen är både muntliga samt skriftliga och genomförs både individuellt och grupp.

Datum, tider och ev. salar kommer att finnas tillgängligt när schemat publiceras på Kronox i början av mars, smärre förändringar kan ske därefter.

I kursen behandlas olika former av dokumentation, betyg och bedömning med relevans för ett framtida professionsutövande ur ett historiskt och nutida perspektiv.

Kommunikationssätt
Jag som är kursansvarig heter Emelie Aune och nås lättast via e-post på emelie.aune@hig.se. Mer information om kursen kommer finnas tillgängligt på Canvas, som t.ex. studiehandledning, ca två veckor före kursstart.

Vänligen, Emelie

Kommunikationssätt
Vid kommunikation med lärare i kursen används företrädesvis E-post, och vid behov Zoom. För information och inlämningar används Canvas.

Kursen ges av Akademin för utbildning och ekonomi.

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Jenny Jansson Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2021-11-30
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)