Gå till eugreenalliance
Sök

Välkommen till kursen Attityd- och beteendepåverkan 7,5 hp!

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kurs­upplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kurs­plan och kursens schema.

Registrera dig på kursen!

Kursen är öppen för registrering i Ladok 14–27 augusti.

Antagen med villkor – registrering

Du som är antagen med villkor behöver kontakta oss via mejl för att få hjälp med registreringen. Läs mer om antagning med villkor.

Kursinformation

Information om kursen

Kurs- och anmälningskod

PSG020 –15307

Kursperiod och studietakt

Vecka 35–44 (halvfart)

Kursplan och litteraturlista

Schema

Sök ut schema

Kursansvarig lärare

Linda Langeborg
linda.langeborg@hig.se
026-64 84 59

Frågor kring registrering och antagning

studentsupport@hig.se


Kursens upplägg
Kursen ges på halvfart på distans och innehåller inga fysiska träffar eller obligatoriska undervisningstillfällen. En kursintroduktion hålls via Zoom måndagen den 28 augusti kl. 14.00-16.00. Kursen består i övrigt till stor del av självstudier med stöd av kurslitteratur och inspelade föreläsningar. Dessutom kommer det att ges ett par repetitions- och frågestunder som sker i realtid via Zoom. Datum och tid för dessa meddelas vid kursstart. Zoom-länkar till introduktionsträff och frågestunder kommer att läggas ut på kurssidan på vår kursplattform Canvas.

Kommunikationssätt
Kursen finns på den webbaserade lärplattformen Canvas, där vi kommer att lägga ut meddelanden, föreläsningar, information om examinationsuppgifter samt övrigt material. På Canvas finns kommer det även att finnas diskussionsforum för kommunikation mellan kursdeltagare samt frågor till kursansvarig lärare. Frågestunder via Zoom arrangeras under andra halvan av kursen.

Övrig information
Det går lika bra att använda den andra upplagan av kursboken, av Maio & Haddock, som den tredje upplagan, av Maio, Haddock & Verplanken. Vi rekommenderar att ni skaffar boken i god tid så att ni har tillgång till den vid kursstart.

Varmt välkommen till kursen!
Linda Langeborg, Kursansvarig

Kursen ges av Akademin för hälsa och arbetsliv

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Liselotte Laurila Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2023-08-01
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)