Gå till eugreenalliance
Sök

Välkommen till kursen Hälsopsykologi 15 hp!

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kurs­upplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kurs­plan och kursens schema.

Registrera dig på kursen!

Kursen är öppen för registrering i Ladok 14–27 augusti.

Antagen med villkor – registrering

Du som är antagen med villkor behöver kontakta oss via mejl för att få hjälp med registreringen. Läs mer om antagning med villkor.

Kursinformation

Information om kursen

Kurs- och anmälningskod

PSG018 –15303

Kursperiod och studietakt

Vecka 35–02 (halvfart)

Kursplan och litteraturlista

Schema

Sök ut schema

Kursansvarig lärare

Linda Ytterholm
linda.ytterholm@hig.se
026-64 50 92

Frågor kring registrering och antagning

studentsupport@hig.se


Kursens upplägg
Kursen ges på halvfart och den totala kurstiden är 20 veckor. Undervisningen under kursens gång kommer att vara på distans och undervisningen sker via Zoom och Kaltura. Kursintroduktion sker via Zoom måndag 28 augusti kl. 10.00. Många frågor i inledningen brukar gälla schema och jag vill därför redan nu informera om att de flesta föreläsningarna kommer att vara i inspelad form.
Jag vill även informera om att boken av Morrison och Bennet har kommit i en nyare upplaga år 2022 och vi kommer att ta hänsyn till båda upplagorna under kursens gång.

Kommunikationssätt
All information kring kursen kommer att finnas tillgänglig via lärplattformen Canvas. Detta gäller såväl studiehandledning som information om när föreläsningarna i kursen blir tillgängliga via Canvas. På Canvas kommer det även att finnas ett frågeforum för eventuella frågor om kursen samt Zoom länk till kursintroduktionen.

Övrig information
Varmt välkommen till kursen!

/Linda

Kursen ges av Akademin för hälsa och arbetsliv

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Liselotte Laurila Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2023-08-01
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)