Gå till eugreenalliance
Sök

Välkommen till kursen Religionspsykologi II, 15 hp!

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kurs­upplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kurs­plan och kursens schema.

Registrera dig på kursen!

Kursen är öppen för registrering i Ladok: 23 oktober–5 november.

Antagen med villkor – registrering

Du som är antagen med villkor behöver kontakta oss via mejl för att få hjälp med registreringen. Läs mer om antagning med villkor.

Kursinformation

Information om kursen

Kurs- och anmälningskod

RVG308 12339

Kursperiod och studietakt

Vecka 45–02 (helfart)

Kursplan och litteraturlista

Sök ut kursplan och litteraturlista

Schema

Sök ut schema

Kursansvarig lärare

Sara Duppils
sara.duppils@hig.se
026-648571

Frågor kring registrering och antagning

studentsupport@hig.se


Religionspsykologi är uppdelad i två moment. Varje moment avslutas med hemtentamen och redovisning/seminarium. Detta kommer ni att få mer information om på Canvas. Föreläsningarna sker i seminarieform i relation till kurslitteraturen och är examinerande, varför högt deltagande på föreläsningarna (via Zoom) är av stor vikt.

För att delta på föreläsningarna via Zoom måste du ha en fungerande kamera (påslagen), ha bra ljud (så att du kan kommunicera med kurskamrater utan problem) och kontrollera i god tid att din uppkoppling är bra.

Kommunikationssätt
För att komma igång med Zoom surfar du in på https://hig-se.zoom.us och klickar på knappen Sign in. Logga därefter in med ditt användarkonto, så skapas ditt konto på Zoom. OBS! Första gången du går in är det viktigt att du ser över dina grundinställningar för mötesrum. På Canvas kommer du att finna en direktlänk till det Zoom-rum som undervisningen sker i. Samma länk gäller under hela kursen.

För mer information och support för Zoom eller Canvas, besök Learning Centers hjälpsidor vid Högskolan i Gävle.

Övrig information
Titta i god tid på instruktioner i studiehandledningen på Canvas så att du hinner läsa den första boken och förbereda dig för seminariet och de flesta svar på dina frågor om kursen finner du där.

Eftersom kursen går på distans är det trevligt om du lägger upp ett fotografi på dig själv på kursens sida.

Vänligen Sara Duppils

Kursen ges av Akademin för utbildning och ekonomi.

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Frida Wikegård Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2023-06-26
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)