Gå till eugreenalliance
Sök

Välkommen till kursen Etik- människosyn och mening 15 hp (distans)

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kurs­upplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kurs­plan och kursens schema.

Registrera dig på kursen!

Kursen är öppen för registrering i Ladok mellan 1 januari och 14 januari.

Antagen med villkor – registrering

Du som är antagen med villkor behöver kontakta oss via mejl för att få hjälp med registreringen. Läs mer om antagning med villkor.

Kursinformation

Information om kursen

Kurs- och anmälningskod

RVG023 23232

Kursperiod och studietakt

Vecka 03-12 (helfart)

Kursplan och litteraturlista

Sök ut kursplan och litteraturlista

Schema

Sök ut schema

Kursansvarig lärare

Peder Thalén
peder.thalen@hig.se
0723524168

Frågor kring registrering och antagning

studentsupport@hig.se


Kursen startar torsdagen den 18/1 kl 15.15-17.00. Det är totalt fem kurstillfällen schemalagda varav de fyra första består av föreläsningar med inslag av gemensam diskussion. Det avslutande seminariet den 14/3 består i ett obligatoriskt seminarium där studenten presenterar en egen vald fördjupningsuppgift. Kursen examineras genom hemtentamen och fördjupningsuppgift.

Kommunikationssätt
Kommunikation sker via Canvas, zoom och e-post. Ett detaljschema kommer att finnas tillgängligt på Canvas några dagar innan kursstart i vecka 3. Undervisningen sker via zoom, men det går bra att närvara på plats i sal 31:321. En länk till zoom kommer att läggas ut på Canvas innan undervisningen startar.

Kursen ges av Akademin för utbildning och ekonomi.

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Monika Karlsson Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2023-11-24
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)