Sök

Välkommen till kursen Etik- människosyn och mening 15 hp (distans) MKR

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Registrera dig på kursen!

Kursen är öppen för registrering i Ladok mellan 2 januari och 15 januari.

För att behålla din plats på kursen måste du registrera dig på din kurs i tid. Kontakta studentsupport@hig.se innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Kursinformation

Information om kursen

Kurs- och anmälningskod

RVG533 23226

Kursperiod och studietakt

Vecka 03-12 (helfart)

Kursplan och litteraturlista

Sök ut kursplan och litteraturlista

Schema

Sök ut schema

Kursansvarig lärare

Peder Thalén

peder.thalen@hig.se
0723524168

Frågor kring registrering och antagning

studentsupport@hig.se


Kursen startar torsdagen den 19 januari kl 15.15-17.00. Det är totalt fem kurstillfällen schemalagda varav de fyra första består av föreläsningar med inslag av gemensam diskussion. Det avslutande seminariet den 16/3 består i ett obligatoriskt seminarium där studenten presenterar en egen vald fördjupningsuppgift. Kursen examineras genom hemtentamina och fördjupningsuppgift.

Kommunikationssätt
Kommunikation sker via Canvas, zoom och e-post. Ett detaljschema kommer att finnas tillgängligt på Canvas några dagar innan kursstart i vecka 3. Undervisningen sker via zoom men det går bra att närvara på plats i sal 31:321. En länk till zoom kommer att läggas ut på Canvas innan undervisningen startar.

Kursen ges av Akademin för utbildning och ekonomi

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Patrik Möllhagen Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2022-12-19
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)