Gå till eugreenalliance
Sök

Välkommen till kursen Religiösa strömningar och livssyner i populärkultur 15 hp (distans) 

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kurs­upplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kurs­plan och kursens schema.

Registrera dig på kursen!

Kursen är öppen för registrering i Ladok mellan 11 mars och 24 mars.

Antagen med villkor – registrering

Du som är antagen med villkor behöver kontakta oss via mejl för att få hjälp med registreringen. Läs mer om antagning med villkor.

Kursinformation

Information om kursen

Kurs- och anmälningskod

RVG026 23235

Kursperiod och studietakt

Vecka 13-22 (helfart)

Kursplan och litteraturlista

Sök ut kursplan och litteraturlista

Schema

Sök ut schema

Kursansvarig lärare

Sara Duppils
sara.duppils@hig.se
026-648571

Frågor kring registrering och antagning

studentsupport@hig.se


Välkommen!
Kursen består av två moment som avslutas med hemtentamen. Föreläsningstillfällena är examinerande seminarium baserade på kursens litteratur. I studiehandledningen på Canvas kan ni se vilken bok och vilka uppgifter som ska göras till vilket tillfälle och hur seminarierna är utformade.
Eftersom föreläsningstillfällena är examinerande måste du ha en fungerande kamera, bra ljud och bra uppkoppling. Ordna detta i god tid innan kursen börjar så att det inte ställer till problem för dig.
Se även till att ha litteraturen tillhands i god tid.

Kommunikationssätt
Alla föreläsningstillfällen sker via Zoom och all kommunikation sker via Canvas. Om du behöver få tag på undervisande lärare, skriv meddelande på Canvas eller ring då det är lätt att brev via mejl försvinner i mängden.

Kursen ges av Akademin för utbildning och ekonomi.

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Patrik Möllhagen Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2023-12-18
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)