Sök

Välkommen till kursen Samtal med barn 7,5 hp!

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Registrera dig på kursen!

Kursen är öppen för registrering i Ladok mellan 24 oktober och 6 november

Om du inte registrerar dig på kursen i tid, mister du din plats. Kontakta studentsupport@hig.se innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Kursinformation

Information om kursen

Kurs- och anmälningskod

SAA021 - 15138

Kursperiod och studietakt

Kursen ges på halvfart under vecka 45-02

Kursplan

Visa kursplan

Litteraturlista

Visa litteraturlista

Schema

Visa kursens schema

Kursansvarig lärare

Mattias Bengtsson
mattias.bengtsson@hig.se
026-648941
Erika Ehn

erika.ehn@hig.se

026-648247

Frågor kring registrering och antagning

studentsupport@hig.se


Kursen som ges på avancerad nivå är fristående och bedrivs på halvfart med tre obligatoriska träffar/seminarier på plats vid Högskolan i Gävle. Observera att slutbetyg i kursen kräver närvaro i Gävle på dessa seminarieträffar. Kursen bedrivs till största del på distans via egna studier utifrån en studiehandledning samt i vår läroplattform Canvas. De flesta föreläsningarna ges via webbkonferensverktyget ZOOM. Schema med mer detaljerat innehåll för varje seminarium kommer att läggas ut ca två veckor före kursstart. Kursen betonar i huvudsak teoretiska perspektiv på samtal med barn, med inslag av praktisk tillämpning. Kursintroduktionen ges via Zoom.

Övrig information
Observera att slutbetyg i kursen kräver närvaro på Högskolan i Gävle vid 3 st seminarium.

Kontakt med lärare och kursansvarig innan start sker lättast via mail. Kommunikation under kursen sker i första hand i Diskussionsforum i Canvas.

Kursen ges av akademin för hälsa och arbetsliv

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Liselotte Laurila Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2022-06-30
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)