Gå till eugreenalliance
Sök

Välkommen till kursen Samtal med barn 7,5 hp!

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kurs­upplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kurs­plan och kursens schema.

Registrera dig på kursen!

Kursen är öppen för registrering i Ladok 23 oktober–5 november.

Antagen med villkor – registrering

Du som är antagen med villkor behöver kontakta oss via mejl för att få hjälp med registreringen. Läs mer om antagning med villkor.

Kursinformation

Information om kursen

Kurs- och anmälningskod

SAA021 15172

Kursperiod och studietakt

Vecka 45–02 (halvfart)

Kursplan och litteraturlista

Sök ut kursplan och litteraturlista

Schema

Sök ut schema

Kursansvarig lärare

Mattias Bengtsson
mattias.bengtsson@hig.se
026-64 89 41

Frågor kring registrering och antagning

studentsupport@hig.se


Kursens upplägg
Kursen som ges på avancerad nivå är fristående och bedrivs på halvfart med tre obligatoriska seminarier. Observera att slutbetyg i kursen kräver deltagande vid dessa seminarieträffar. Kursen bedrivs till sin helhet på distans via egna studier utifrån en studiehandledning samt i vår läroplattform Canvas. Kursen innehåller grupparbeten/gruppdiskussioner som du mellan seminarier förväntas delta i, digitalt eller live. Föreläsningarna ges via webbkonferensverktyget ZOOM, live eller förinspelade. Schema med mer detaljerat innehåll för varje seminarium kommer att läggas ut ca två veckor före kursstart. Kursen betonar i huvudsak teoretiska perspektiv på samtal med barn, med inslag av praktisk tillämpning.

Kommunikationssätt
Kontakt med lärare och kursansvarig innan start sker lättast via mejl. Kommunikation under kursen sker i första hand i Diskussionsforum i Canvas.

Kursen ges av Akademin för hälsa och arbetsliv.

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Frida Wikegård Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2023-06-26
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)