Sök

Välkommen till kursen Handledning i verksamhetsförlagd utbildning 7,5 hp

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Kursen är öppen för registrering i Ladok mellan 3 januari - 16 januari

Om du inte registrerar dig på kursen under registreringsperioden riskerar du att förlora din plats.

Kursinformation

Kursen ges på kvartsfart under vecka 03-22.

Information om kursen

Kurskod

SAA026

Anmälningskod

HIG-25144

Kursplan

Visa kursplan

Litteraturlista

Visa litteraturlista

Schema

Visa schema

se mer information under kursens upplägg

Kursansvarig lärare

Namn: Bo Söderqvist
E-post: bo.soderqvist@hig.se
Telefon:026-645053

Frågor kring registrering och antagning

E-post: studentsupport@hig.se


Registrera dig på kursen!

För att kunna registrera dig på din kurs behöver du först skapa ditt användarkonto. Läs mer om hur du gör i våra "fem steg för att komma igång".

Om du inte registrerar dig på kursen i tid, mister du din plats. Kontakta studentsupport@hig.se innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Kursens upplägg

Kursen bedrivs i kvartsfart med start den 25/1 och vi har kurstillfällen en gång per månad (heldagar), 16/2, 17/3, 12/4, 17/5 och 8/6 (då enbart halvdag). Undervisningen kommer att bedrivas digitalt med hjälp av zoom. En stor del av undervisningen, föreläsningar, övningar och grupphandledning, kommer att ske tillsammans med vårdpersonal som läser handledning i klinisk vård, 7,5 hp. Detta då vi tror att lärandet berikas av att möta handledare från andra professioner.

Kommunikationssätt
Vår mötesform är digital och vi använder oss av hjälpmedlet zoom för våra möten. Övrig skriftlig kontakt, inlämning av uppgifter samt all kursinformation finns i lärandeplattformen Canvas

Kursen ges av Akademin för hälsa och arbetsliv.

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Marie Åhrman Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2021-12-06
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)