Sök

Välkommen till kursen Social exklusion, 15 hp!

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Kursen är öppen för registrering i Ladok mellan 3 januari - 16 januari

Om du inte registrerar dig på kursen under registreringsperioden riskerar du att förlora din plats.

Kursinformation

Kursen ges på helfart under vecka 03-12.

Information om kursen

Kurskod

SAG518

Anmälningskod

25108, 25118, 25122, 25129, 25131

Kursplan

Visa kursplan

Litteraturlista

Visa litteraturlista

Schema

Visa schema

Kursansvarig lärare

Namn: Maja Lilja
E-post: maja.lilja@hig.se
Telefon: 070 7925041

Frågor kring registrering och antagning

E-post: studentsupport@hig.se


Registrera dig på kursen!

För att kunna registrera dig på din kurs behöver du först skapa ditt användarkonto. Läs mer om hur du gör i våra "fem steg för att komma igång".

Om du inte registrerar dig på kursen i tid, mister du din plats. Kontakta studentsupport@hig.se innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Kursens upplägg

Social exklusion 15hp VT2022 går v. 3-12. Kursen ges som en blandning mellan distans- och campusundervisning. Kursen är uppdelad i två moment, moment 1 och moment 2. Moment 1 examineras genom ett seminarium och en hemtentamen och moment 2 examineras genom författande av ett skriftligt arbete som utförs i grupp (för mer information se kursmall). I kursen ingår ett examinerande seminarium och tre obligatoriska handledningstillfällen som ges på campus. Kursintroduktionen kommer att äga rum den 18/1 kl 10-14. Schema och studiehandledning för kursen kommer att läggas upp på kursens Canvassida samt på programsidan minst en månad i förväg.

Kommunikationssätt
Samtliga föreläsningar sker via Zoom eller HIG play. En del föreläsningar sker i realtid medan andra föreläsningar är förinspelade och läggs upp samma dag. De flesta av de föreläsningar som sker i realtid kommer att spelas in och göras tillgängliga att ta del av via Canvas efter föreläsningen. På kursens Canvassida kommer du kunna ta del av schema, studiehandledning och annan information om kursen.

Kursen ges av Akademin för hälsa och arbetsliv.

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Marie Åhrman Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2021-12-14
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)