Sök

Välkommen till kursen Socialt arbete på makro-nivå, 7,5 hp!

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Registrera dig på kursen!

Kursen är öppen för registrering i Ladok 2–15 januari.

För att behålla din plats på kursen måste du registrera dig på din kurs i tid. Kontakta studentsupport@hig.se innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Kursinformation

Information om kursen

Kurs- och anmälningskod

SOG016 - 25119,25122,25123,25124,25125

Kursperiod och studietakt

Vecka 03–07, helfart

Kursplan och litteraturlista

Sök ut kursplan och litteraturlista

Schema

Sök ut schema

Kursansvarig lärare

Maja Lilja
maja.lilja@hig.se
0707925041

Frågor kring registrering och antagning

studentsupport@hig.se


Kursens upplägg
Socialt arbete på makronivå VT2023 går v. 3-7. Kursen ges som en blandning mellan distans- och campusundervisning. I kursen ingår ett examinerande seminarium på HIG och examineras med en hemtentamen. Kursintroduktionen kommer att äga rum den 16/1 kl 10-12.30 på HIG. Schema och studiehandledning för kursen kommer att läggas upp på kursens Canvassida samt på programsidan minst en månad i förväg.

Kommunikationssätt
Samtliga föreläsningar, förutom introduktionsföreläsningen sker via Zoom eller HIG play. En del föreläsningar sker i realtid medan andra föreläsningar är förinspelade och läggs upp samma dag. De flesta av de föreläsningar som sker i realtid kommer att spelas in och göras tillgängliga att ta del av via Canvas efter föreläsningen. På kursens Canvassida kommer du kunna ta del av schema, studiehandledning och annan information om kursen.

Kursen ges av Akademin för hälsa och arbetsliv.

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Frida Wikegård Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2022-12-14
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)