Sök

Välkommen till kursen Examensarbete i didaktik (distans), 15 hp!

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Kursinformation

Kursen ges på halvfart under vecka 35-02.

Kursnamn

Examensarbete i didaktik

Kurskod

DIG800

Anmälningskod

13324

Ansvarig akademi

Akademin för Utbildning och Ekonomi

Kursansvarig lärare

Björn Haglund

E-post: bjorn.haglund@hig.se

Tele: 026- 64 81 19

Kursadministration

Jenny Jansson

E-post: studentsupport@hig.se

Registrera dig på kursen!

För att kunna registrera dig på din kurs behöver du först skapa ditt användarkonto. Läs mer om hur du gör i våra "fem steg för att komma igång".

Om du inte registrerar dig på kursen i tid, mister du din plats. Kontakta studentsupport@hig.se innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Viktig information inför din studiestart 

Vårterminen 2022 startar måndag den 17 januari.

Från och med måndag den 8 november 2021 kommer undervisningen på Högskolan i Gävle successivt att återgå till campus för de studenter som valt en campus-baserad utbildning. Även tentor (salsskrivning) kommer att kunna göras på campus.

Fortfarande kan undantag göras när det gäller stora klasser eller grupper, där man även i fortsättningen kan komma att använda zoom och andra digitala verktyg i undervisningen. Så även du som läser en campusutbildning kan komma att behöva ha tillgång till webbkamera och eventuellt headset.

Vi behöver vara vaksamma på pandemins utveckling och vi måste snabbt kunna anpassa vår utbildning efter smittläget. Regionala restriktioner kan fortfarande bli aktuella.

Att tänka på vid deltagande på digital undervisning Pdf, 649 kB.

Håll dig uppdaterad på hig.se/student

Period för kursregistrering: 16 augusti - 29 augusti

Om kursen

Kursplan, kurslitteratur och schema

Kursplan, kurslitteratur och schema

Kursplan

Litteraturlista

Tänk på att klicka på 2021-08-30 i litteraturlistan för att se den litteratur som gäller för kursen från och med HT21.

Kursupplägg och kommunikationssätt

Kursupplägg

Denna kurs skiljer sig åt från de tidigare kurserna ni deltagit i. Det finns vissa inslag i kursen som innebär föreläsningar men den största delen består av eget arbete i form av att läsa litteratur, genomföra en empirisk studie samt skriva på examensarbetet. Till er hjälp i ert arbete med skrivandet av ert arbete har ni en handledare. Ni kommer kontinuerligt att behöva handledning med er handledare och ni bestämmer tillsammans när och hur ofta handledningen ska ske. Ni kommer i slutet av kursen att ha en obligatorisk examination.

Kommunikationssätt

Åtminstone under den första delen av kursen kommer all kommunikation att ske via Zoom på grund av Covid 19. Om det blir nödvändigt så kommer hela kursen, inklusive all handledning, att genomföras via Zoom.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Jenny Jansson Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2021-06-08
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)