Sök

Välkommen till kursen Förskolepedagogik och didaktik 5: Förskolan och förskoleklassen i ett internationellt perspektiv (campus), 15 hp!

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Registrera dig på kursen!

Kursen är öppen för registrering i Ladok mellan 15 augusti och 28 augusti.

Om du inte registrerar dig på kursen i tid, mister du din plats. Kontakta studentsupport@hig.se innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Kursinformation

Information om kursen

Kurs- och anmälningskod

DIG525 - 13302

Kursperiod och studietakt

Vecka 35-02 (halvfart)

Kursplan

Visa kursplan

Litteraturlista

Visa litteraturlista

Tänk på att klicka på 2022-08-29 i litteraturlistan för att se den litteratur som gäller för kursen från och med HT22

Schema

Visa kursens schema

Kursansvarig lärare

Kia Kimhag
Kia.Kimhag@hig.se

026-64 86 43

Frågor kring registrering och antagning

studentsupport@hig.se


Hej och varmt välkommen till kursen

Förskolepedagogik och didaktik 5: Förskolan och förskoleklassen i internationell forskning handlar om att försöka se både förskolan och förskoleklassen utifrån ett internationellt perspektiv och hur forskning runt om i världen utforskar förskolans verksamhet, vad som sker mellan individer, lärande, undervisning m.m. Kursen läses parallellt med examensarbetet så vi kommer ha större fokus i början med fler lektioner till att sedan gå över till mer eget arbete men även gruppdiskussioner och seminarier. Jag hoppas ni kommer tycka denna kurs som både intressant och spännande. Canvas öppnar 2 veckor före kursstart och schemat finns tillgängligt 4 veckor innan kursstart. Har du frågor finns jag tillgänglig i Augusti (dock bortrest vecka 34)

Vi ses vid kursstarten


Kursstart

Vecka 35, 2022
Ons

31 Aug

09:00-12:00

kkg sal 12303
 

Mvh Kursansvarig Kia Kimhag

Kursen ges av akademin för utbildning och ekonomi

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Liselotte Laurila Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2022-06-29
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)