Sök

Välkommen till kursen Ledarskap (inkl. VFU) (distans), 15 hp!

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Registrera dig på kursen!

Kursen är öppen för registrering i Ladok mellan 15 augusti och 28 augusti.

Om du inte registrerar dig på kursen i tid, mister du din plats. Kontakta studentsupport@hig.se innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Kursinformation

Information om kursen

Kurs- och anmälningskod

UKG532 - 13353

Kursperiod och studietakt

Vecka 35-44 (helfart)

Kursplan

Visa kursplan

Litteraturlista

Visa litteraturlista

Schema

Visa kursens schema

Kursansvarig lärare

Cresantus Biamba
Cresantus.Biamba@hig.se
026-64 85 43

Frågor kring registrering och antagning

studentsupport@hig.se


Kursen behandlar olika aspekter av pedagogiskt ledarskap och ledarskapets centrala roll för lärarens professionella förhållningssätt samt för elevers lärande. Kursen innehåller inspelade seminarier och Zoomseminarier med aktivt deltagande samt litteraturstudier, gruppdiskussioner och självstudier.
Inlämningsuppgifter sker både som gruppuppgifter och individuellt. I Canvas hittar du kursens upplägg och uppgifter. Föreläsningar, seminarier och handledning
Kursen examineras genom examinerande seminarier och inlämningsuppgifter, både enskilt och i grupp. Kursplan och litteraturlista finns på Högskolan i Gävle sida kursplaner.

Kursstart: Tisdagen 30 augusti Innedag på Högskolan med kursintroduktion

Kursen ges av akademin för utbildning och ekonomi

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Liselotte Laurila Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2022-06-29
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)