Sök

Välkommen till kursen Fritidshemmet som lärandemiljö, 15 hp

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Kursen är öppen för registrering i Ladok mellan 3 januari – 16 januari

Om du inte registrerar dig på kursen under registreringsperioden riskerar du att förlora din plats.

Kursinformation

Kursen ges på helfart under vecka 03-12.

Information om kursen

Kurskod

PEG315

Anmälningskod

23330

Kursplan

Visa kursplan

Litteraturlista

Visa litteraturlista

Schema

Visa schema

Kursansvarig lärare

Namn: Tor Frykmo
E-post: Tor.Frykmo@hig.se
Telefon: 026-64 87 12

Frågor kring registrering och antagning

E-post: studentsupport@hig.se


Registrera dig på kursen!

För att kunna registrera dig på din kurs behöver du först skapa ditt användarkonto. Läs mer om hur du gör i våra "fem steg för att komma igång".

Om du inte registrerar dig på kursen i tid, mister du din plats. Kontakta studentsupport@hig.se innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Kursens upplägg

Välkommen till kursen Fritidshemmet som lärandemiljö!

Kursen består av två moment, varav ett är VFU. Kursen pågår from v.3 tom v.12, VFU genomförs under v.6–10. Undervisningen är planerad att genomföras på campus. Examinationer i kursen är både muntliga och skriftliga och genomförs individuellt eller i grupp

Datum, tider och salar kommer att finnas tillgängligt när schemat publiceras på Kronox i slutet av december, smärre förändringar kan ske därefter.

Vi är två kursansvariga i denna kurs. För kursen som helhet och den högskoleförlagda delen är Tor Frykmo ansvarig och nås lättast via e-post på tor.frykmo@hig.se. För VFU-momentet är Cecilia Eriksson ansvarig och nås lättast via e-post på cecilia.eriksson@hig.se. Mer information om kursen kommer finnas tillgängligt på Canvas, som till exempel studiehandledning, ca två veckor före kursstart.

Om du vill läsa mer om VFU rekommenderas: VFU inom lärarprogrammen

Kommunikationssätt:
Vid kommunikation med lärare i kursen används företrädelsevis E-post, och vid behov Zoom. För information och inlämningar används Canvas.

Kursen ges av Akademin för utbildning och ekonomi.

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Jenny Jansson Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2021-12-06
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)